slika
slika
slika
slika
1 od 4

Udice za belu ribu dugi vrat Nikl Japan NOVO

90 din

Zrenjanin
Novo
1.295
9
pre 14 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan
Član od 16.01.2012.
kp izlog

PREPORUKA. Japanske udice za belu ribu sa dužim vratom u Nikl varijanti. Udice se prodaju na komad rinfuzno. Hemijski naoštrene, veoma oštre srednje debljine (nisu tanke a ni debele-baš kako treba), izrađene od   HI karbona  u kombinaciji sa   čelikom. Odličan i veoma lovan oblik udice , kvalitet odličan! Imam ih u  veličina          6,8,10,12 ,14  i  16  . Udice su zakošene u stranu . Odlične udice za belu ribu za sve varijante dubinskog, feeder ribolova , plovkarenja . . . U većim veličinama odlična za klena-6 i 8 . Kvalitet udica je na nivou nekih koji koštaju duplo više! U zavisnosti od količine je i cena :

 -Udice za belu ribu dugi vrat Nikl Japan- veličine 6,8,10,12,14 i 16  : do  100  komada - 9  dinara komad; preko 100 komada    - 8,5  din komad

-  Cene za veći broj udica se odnosi na ukupan broj udica , nije vezan za jednu veličinu.                                                   
Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,             POVOLJNA POŠTARINA-imam             ugovorne cene sa kurirskom službom!             Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"             i izlistaće se svi moji oglasi ).  

ID Oglasa: #61170135
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.