slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

VMC 7002BZ Mystic Match Fine Light(v 16-20)

240 din

Zrenjanin
Novo
1.755
16
pre 14 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

PREPORUKA za takmičare! Udica koja je postala favorit velikih takmičara. Francuske udice  VMC 7002BZ Mystic Match Fine Ligh   izrađene od čelika sa dodatkom   vanadijuma  . Ove udice su zahvaljujući vanadijumu i kvalitetu VMC udica za   50 %  jače od drugih udica iste debljene ! Udice su u BZ (bronzane) varijanti, udica je ravna , izuzetno su oštre-udice sa jednim od najboljih oštrenja   VMC udice -  "needle sharp" -fenomenalno oštrenje  (brušenje pojedinih delova vrha sa savršenom završnicom hemijskog oštrenja).  Vrat udice je srednje dugačak - Regular Shank.   Udica je tanka -Fine Wire i spada u klasu  lakih udica -fine light,  ali pritom  veoma snažna za ovu debljinu žice i veoma oštra.  Projektovana za  upotrebu larve i pinkije (perfect for fishing with bloodworm and pinkies)-odlična za takmičenja.   Ovu udicu koriste šampioni u takmičarskom feeder ribolovu i na plovak!   Na lageru veličine: 16,18 i 20.                  

-VMC 7002BZ Mystic Match Fine Light - :   
    -  Veličina 16 - Debljina udice:  0,32 mm težina : 6 mg.  ,   10  udica u pakovanju -cena  240 din  pakovanje ;
    -  Veličina 18 - Debljina udice:  0,28 mm
 mg.  ,   10  udica u pakovanju -cena  240 din  pakovanje ;
        -  Veličina 20- Debljina udice:  0,26 mm težina :  2 mg.  ,   10  udica u pakovanju -cena  240 din  pakovanje;  


VMC je zadržao proizvodnju u matičnoj zemlji-proizvodnja je u Francuskoj u pogonima "VMC PESCHE" (ne prave se u  Istočnim zemljama).                                                       
Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,  POVOLJNA POŠTARINA-imam               ugovorne cene sa kurirskom službom!   Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"         i izlistaće se svi moji oglasi ).   Pogledajte i ostale moje oglase! ! !

ID Oglasa: #56176670
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.