slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

VMC 7021 i 7021+ NT PTFE Mystic Carp Short Shank

360 din

Zrenjanin
Novo
792
9
pre 13 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan
Član od 16.01.2012.
kp izlog

PREPORUKA! Vrhunska   teflonska  udica   VMC 7021 NT PTFE Mystic Carp   model  Short  Shank    . Cela serija   Mystic Carp     udica je po svetskim sajmovima napravila veliku zainteresovanost šarandžija  . Imam i 7021+ (model sa zalivenin donjiim delom okceta-protiv oštećenja  predveza -Resin Closed eye).  Radi se o  udicama koje su strahovito oštre (oštrije jednostavno ne može). Imaju veoma visoku probojnost a zahvaljujući  mikro barb (mala kontrakuka) veoma lako probija i minimalno pravi ubodnu rupu (što je bitno kod šarana da ne bi došlo do cepanja usta prilikom borbe)! Udice su ravne veoma jake a kvalitet u samom vrhu šaranskih udica . Cena nije na tom nivou.                                                                   
    -VMC 7021 NT PTFE Mystic Carp Short Shank - u veličinama  2 ;4 , 6  i 8  .   10  udica u pakovanju -cena   360 din  pakovanje

 -VMC 7021+ NT PTFE Mystic Carp Short Shank - u veličinama  4 i 6     10  udica u pakovanju -cena   380 din  pakovanje


VMC je jedan od retkih Evropskih proizvođača koji je zadržao proizvodnju u matičnoj zemlji , proizvodnja je u  Francuskoj  u pogonima "VMC PESCHE" (ne prave se u  Istočnim zemljama! ).  

                                                    
  Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,   POVOLJNA POŠTARINA-imam               ugovorne cene sa kurirskom službom!  Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"                 i izlistaće se svi moji oglasi ). Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 277 din čisto.   Pogledajte i ostale moje oglase! ! !

ID Oglasa: #44846564
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.