slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

VMC 7052 BN Trout Light Novo

220 din

Zrenjanin
Novo
857
4
pre 13 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan
Član od 16.01.2012.
kp izlog

PREPORUKA. Francuske udice     VMC  7052 BN Trout   Light        u  BN     varijanti  izrađene od čelika sa dodatkom  vanadijuma  .   Ove udice su zahvaljujući vanadijumu i kvalitetu VMC udica za       50 %  jače od drugih udica iste debljine ! Udice su u black varijanti, vrh ravan (nije zakošena(), izuzetno su oštre a vrh je  "needle cone"  ( tehnika oštrenja sabijanjem i usmeravanjem ka vrhu metalna vlakna . Vrh koji je obrađen više sabijanjem nego oštrenjem je oštriji i jači nego kod ostalih udica). Iako se radi o udicama koje su namenjene pecanju pecanju pastrmki itekako su odlične za sve vrste krupne bele ribe : deverike, babuške, klena, skobalja . . . Udica je tanja , ali pritom izuzetno snažna i oštra - odlična udica!

 

-VMC  7052 BN Trout   Light      -  u veličinama  10,12  -       10  udica u pakovanju -cena     220 din  pakovanje

 

VMC je zadržao proizvodnju u matičnoj zemlji-proizvodnja je u Francuskoj u pogonima "VMC PESCHE" (ne prave se u  Istočnim zemljama).                                                     
Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,     POVOLJNA POŠTARINA-imam                   ugovorne cene sa kurirskom službom!       Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"            i izlistaće se svi moji oglasi ). Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 277 din čisto.         Pogledajte i ostale moje oglase! ! !

ID Oglasa: #43766846
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.