slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

VMC 7105 Specimen Hunter Carp 1X Strong (svinjski repić)

180 din

Zrenjanin
Novo
598
6
pre 13 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan
Član od 16.01.2012.
kp izlog

PREPORUKA! (Svinjski repić). Francuske udice   VMC   7105 BN Specimen Hunter   Carp                     izrađene od čelika sa dodatkom   vanadijuma  . Oblik udice -      wide gap  savršen za pecanje na dlaku , naročito kod upotrebe   Pop Up  montaža. Oblik udice koji mnoge iskusne šarandžije stavljaju na prvo mesto! Ove udice su zahvaljujući vanadijumu i kvalitetu VMC udica za   50 %  jače od drugih udica iste debljene ! Udice su u black varijanti, vrh je povijen u strani , izuzetno su oštre a vrh je  "needle cone"  ( tehnika oštrenja sabijanjem i usmeravanjem ka vrhu metalna vlakna . Vrh koji je obrađen više sabijanjem nego oštrenjem je oštriji i jači nego kod ostalih udica-teže se tupi). Udica je 1 x Strong  , ima snage i za najveće divlje šarane , a oštrina udice je izuzetna.                                                               
Udice su veće nego što brojevi pokazuju . Obavezno pogledati šablon na kome su slikane udice!                                                                                                                     
                                                                  
-Imam u veličinama  8;6;4 i 2  . -10  udica u pakovanju -cena  180 din  pakovanje (veličina 2  nije slikana imam i nju! ).                   

VMC je zadžao proizvodnju u matičnoj zemlji-proizvodnja je u Francuskoj u pogonima "VMC PESCHE" (ne prave se u  Istočnim zemljama).                                                   
Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom, POVOLJNA POŠTARINA-imam                   ugovorne cene sa kurirskom službom!   Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"     i izlistaće se svi moji oglasi ). Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 277 din čisto.    Pogledajte i ostale moje oglase! ! !  

ID Oglasa: #44845488
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.