slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

VMC 7111 BN Spark Point Carp

300 din

Zrenjanin
Novo
705
4
pre 13 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog
Vrhunska   udica    VMC 7111 BN Spark Point Carp   . Veoma žilave i jake jer se radi o   vanadijumskim  udicama.   Ove udice su zahvaljujući vanadijumu i kvalitetu VMC udica za               50 %  jače od drugih udica iste debljene ! Udice sa vrhom izuzetne oštrine i probojnosti   najbolje oštrenje VMC sa čuvenim kopljastim vrhom -"Spark Point".                                                             
-Imam u veličinama  2 ;4 i 6  .   10  udica u pakovanju -cena   300 din  pakovanje

VMC je jedan od retkih Evropskih proizvođača koji je zadržao proizvodnju u matičnoj zemlji , proizvodnja je u  Francuskoj  u pogonima "VMC PESCHE" (ne prave se u  Istočnim zemljama! ).     Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,      POVOLJNA POŠTARINA-imam               ugovorne cene sa kurirskom službom!   Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"     i izlistaće se svi moji oglasi ). Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 277 din čisto.    Pogledajte i ostale moje oglase! ! !  
ID Oglasa: #44845525
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.