slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

VMC 7262BN - Live Bait 4X Strong 5/0 i 6/0

290 din

Zrenjanin
Novo
873
14
pre 6 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan
Član od 16.01.2012.
kp izlog

Preporuka za najteži  morski ribolov i za soma ! Izuzetno snažne i moćne Francuske udice            VMC 7262BN - Live Bait 4X Strong  u  BN varijanti u veličinama 5/0 i 6/0  izrađene od čelika sa dodatkom Hi karbona . Udice sa vrhom izuzetne oštrine i probojnosti -"Needle Sharp"   -fenomenalno oštrenje  (brušenje pojedinih delova vrha sa savršenom završnicom hemijskog oštrenja). Velika probojnost, oštrina i snaga ove udice .   Udica je 4 X Strong -izrađena od veoma debele žice, ima snage i za najveće tune , a oštrina udice je velika. Vrh ne ide   u stranu- udica je prava, okce je   dobro obrađeno (nema oštrih ivica da oštete najlon). Iako je udica  Saltwater(za morski ribolov), a veoma primerena i za lov soma! Udica koja izdržava i snažnu tunu ! Udica je pre svega upotrebljiva za izradu Assist Rig-a  kod teškog morskog jiga. Ali je upotrebljiva i za somolov , gde je potrebna manja udica, ali velike snage!  

NAPOMENA : obratiti pažnju na dimenzije udica -udice su nešto manje nego što oznake pokazuju!                              
                     

-VMC 7262BN - Live Bait 4X Strong  5/0-  Dimenzije udice : visina :  34 mm ; širina:  21,8 mm ; debljina žice:  # 2,3 mm;  težina udice:   2.4 gr -  cena za pakovanje  od  5 komada-   290 din

-VMC 7262BN - Live Bait 4X Strong 6/0 -  
Dimenzije udice :  visina : 38 mm ;  širina spoljna:  23,8 mm ;  debljina žice:  # 2,4 mm;  težina udice:   3.1 gr - cena za pakovanje  od  komada-   310 din
 

Imam ove snažne udice i u manjim veličinama- primerene  lovu šarana i amura(pogledati  u mojim oglasima)!  

VMC je zadržao proizvodnju u matičnoj zemlji-proizvodnja je u Francuskoj u pogonima "VMC PESCHE" (ne prave se u  Istočnim zemljama).                                                       
Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,    POVOLJNA POŠTARINA-imam             ugovorne cene sa kurirskom službom!   Pogledajte i ostale moje oglase! (kliknuti na"kp izlog"    i izlistaće se svi moji oglasi ). Moguće i slanje posle uplate  na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 277 din čisto.     Pogledajte i ostale moje oglase! ! !

ID Oglasa: #98983221
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.