Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Lov i ribolov > Ribolov | Udice

slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

VMC 8357 NT-PTFE Catfish 6 X Strong 9/0

500 din

Zrenjanin
Novo
1.232
15
pre 6 dana
Dragan
Član od 16.01.2012.
kp izlog
NEMA NA STANJU!

PREPORUKA za bućku: Jedna od najboljih udica za soma na tržištu! Somovske udice obložene teflonom. Izuzetno snažna             VMC  udice serije           8357 NT PTFE                 specijalno projektovane za soma. Udice su           6 X Strong  , ali pritom savršene oštrine -obložene su           teflonom (PTFE)zahvaljujući kome su oštre, ali pritom som ih teže odbija od klasične udice . Pravljeni su testovi sa klasičnim udicama i teflonskim . Mnogo više udaraca je na teflonsku udicu nego na klasičnu naročito pri bućki soma ! . Sa ovom udicom u ovoj veličini se može pecati i na Ebro! Udice su sa                 "Cone cut "  oštrenjem vrha. Vrh je             TLC (Tehnical Locking Curve ). Udica nije ravna blago je zakrivljena u stranu .                                 

                                    
-VMC 8357 NT-PTFE Catfish 6 X Strong 9/0- Veličina  9/0  -cena za pakovanje  3  komada-  500 din


VMC je jedan od retkih Evropskih proizvođača koji je zadržao proizvodnju u matičnoj zemlji , proizvodnja je u  Francuskoj  u pogonima "VMC PESCHE" (ne prave se u  Istočnim zemljama! ).                                                       
POVOLJNA POŠTARINA-imam             ugovorne cene sa kurirskom službom!         Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"  ). Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 220 din čisto do pola kilograma težine paketa.
ID Oglasa: #47346458
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.