slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

VMC 9210Ni Fine Wire Novo

130 din

Zrenjanin
Novo
714
13
pre 13 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

VMC   9210 Fine Wire    udica u nikl varijanti veličini 8,10,12 ,14,16 i 18-. Izrađena od tanje žice -" Fine Ware". Klasičan oblik za belu ribu ali u kvalitetu VMC-a . Udica visoke oštrine i velike snage sa proverenim tradicionalnim oštrenjem VMC udice -  "cut point". Izuzetna  oštrina udice -lepi se za nokat. Udica izrađena od čelika sa dodatkom"HI karbona"-    karbon stabiliše čelik i daje mu veću snagu. Ova udica je u proseku 25 % jača od drugih udica iste debljine  , Vrh udice je izuzetno postojan i ne tupi se . Udica za sve  vidove plovkaroških tehnika kao i za feeder i dubinku .                                                       
Imam u veličinama  8,10,12 ;14,16 i 18  -  10  udica u pakovanju -cena          130 din  pakovanje

VMC je jedan od retkih Evropskih proizvođača koji je zadržao proizvodnju u matičnoj zemlji , proizvodnja je u  Francuskoj  u pogonima "VMC PESCHE" (ne prave se u  Istočnim zemljama! ).                                                         
Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,   POVOLJNA POŠTARINA-imam                 ugovorne cene sa kurirskom službom! Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 305 din čisto. Pogledajte i ostale moje oglase! ! ! (kliknuti na"kp izlog"                 i izlistaće se svi moji oglasi  ).  

ID Oglasa: #43765926
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.