slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

VMC 9409 Match Novo

140 din

Zrenjanin
Novo
833
8
pre 14 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan
Član od 16.01.2012.
kp izlog

VMC   9409 Match   udica u nikl varijanti veličini 4,6,8,10,12 i14-. Izrađena od nešto deblje žice nego što su naši ribolovci navikli kod sličnih udica kod drugih proizvođača. Udica visoke oštrine i velike snage sa proverenim tradicionalnim oštrenjem VMC udice -  "cut point". Izuzetna  oštrina udice -lepi se za nokat. Udica izrađena od čelika sa dodatkom   "HI karbona"-    karbon stabiliše čelik i daje mu veću snagu. Ova udica je u proseku 25 % jača od drugih udica iste debljine  , vrh udice je izuzetno postojan i ne tupi se . Udica namenjena Match ribolovu ali je odlična i za sve druge vidove plovkaroških tehnika kao i za feeder .   Udica koja uliva poverenje da ako naleti i nešto krupnije i jače neće zakazati tj. da se ispravi!

Imam u veličinama  4,6,8,10,12 i 14  -10  udica u pakovanju -cena   140 din  pakovanje

Veličine 46 nisu slikane , imam i njih.

VMC je jedan od retkih Evropskih proizvođača koji je zadržao proizvodnju u matičnoj zemlji , proizvodnja je u  Francuskoj  u pogonima "VMC PESCHE" (ne prave se u  Istočnim zemljama! ).                                                     
Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,       POVOLJNA POŠTARINA-imam               ugovorne cene sa kurirskom službom! Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 305 din čisto.  Pogledajte i ostale moje oglase! ! ! (kliknuti na"kp izlog"      i izlistaće se svi moji oglasi  ).

ID Oglasa: #43766066
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.