slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

VMC 9409Ni 1-2/0 Novo

150 din

Zrenjanin
Novo
916
7
pre 10 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

PREPORUKA!  Veoma snažna i kvalitetna smuđarka  VMC 9409  udica u nikl varijanti u   veličinama- 1,1/0,2/0 -. Izrađena od nešto deblje žice nego što su naši ribolovci navikli kod sličnih udica kod drugih proizvođača. Udica visoke probojnosti i velike snage sa proverenim tradicionalnim oštrenjem VMC udice -  "cut point". Udica izrađena od čelika sa dodatkom               "HI karbona"-   karbon stabiliše čelik i daje mu veću snagu. Ova udica je u proseku 25 % jača od drugih udica iste debljine  , vrh udice je izuzetno postojan i ne tupi se . Udica nije prava , zakošena je u stranu. Pločica je velika , debela(mesnata) , bez oštrih ivica. Takva pločica omogućava da najlon slučajno ne sleti sa udice, a i ne oštećuje monofil(najlon) jer nema oštrih ivica. Iako je udica namenjena Match ribolovu , zbog oblika, jačine i veličine idealna za smuđa (normalno i za manića, štuku . . . ).    Udica koja uliva poverenje da ako naleti krupniji som neće zakazati tj. da se ispravi!  
          
Veličine i cene:
   - Veličina 1 -10  udica u pakovanju -cena   160 din  pakovanje    (nije slikana, imam na stanju)      - Veličina 1/0 -10  udica u pakovanju -cena  180 din  pakovanje
- Veličina 2/0 -10  udica u pakovanju -cena  185 din  pakovanje
- Veličina 3/0 -10  udica u pakovanju -cena   200 din  pakovanje-NEMA NA STANJU!

VMC je jedan od retkih Evropskih proizvođača koji je zadržao proizvodnju u matičnoj zemlji , proizvodnja je u  Francuskoj  u pogonima "VMC PESCHE" (ne prave se u  Istočnim zemljama! ).                                                       
POVOLJNA POŠTARINA-imam   ugovorne cene sa kurirskom službom!    Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"  ). Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 305 din čisto.

ID Oglasa: #45318091
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.