slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Abu Garcia - Atom 20 gr

280 din

Zrenjanin
Novo
567
29
danas
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan
Član od 16.01.2012.
kp izlog
Čuvena kašika, izuzetno lovna, model se proizvodi dugi niz godina, retkost na tržištu, pogotovo po ovoj ceni. u pitanju je stari model . Jedna od najboljih kašika za štuku i soma.   Rebrasti oblik lista neodoljivo radi u vodi. U ovoj dimenziji imam u tri dekora: zlatna, bronzana i srebrna. Ove varalice se prodaju po redovnoj ceni od 5-6 evra komad!  

   -Abu Garcia - Atom 20 gr -( dimenzija samog lista kašike:   6 x2,3 cm ) dekori : zlatna, bronzana i srebrna;  cena za komad- 280 din 

Imam ovu kašiku i od 25 i 35 grama(pogledati u mojim oglasima) 
                                                            
  Imam više komada na lageru , moguća nabavka većeg broja ove varalice.

              Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,   POVOLJNA POŠTARINA-imam       ugovorne cene sa kurirskom službom!  Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"      i izlistaće se svi moji oglasi ). Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 277 din čisto.   Pogledajte i ostale moje oglase! ! !   
ID Oglasa: #124526223
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.