slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Blinco Terminator Tonući 5cm ,6 i 7 cm sa zvečkom

400 din

Zrenjanin
Novo
859
15
pre 13 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog
Blinco Terminaror –   Tonući vobler domaće proizvodnje tankog , tankog ali teškog tela . Vema brzo i oštro se kreće -vobler sa brzom "akcijom" kretanja . Tri veličine tela pokrivaju sve  varijante ribolova od potoka, reka i jezera do mora. Lovan za štuku, bucova, smuđa, bandara, klena do morskih grabljivica. Opremljen je sa zvečkom ,   pa dodatno iritira grabljivice.   Kao i svi ostali vobleri iz domaće proizvodnje Blinco Luresa i ovaj je izrađen od veoma jake nesalomive plastike polikarbonat .  Telo svake varalice je pažljivo spojeno ultra-zvučnim varenjem.  Vobleri su ručno bojeni i finilizirani. U bojanju se koriste najkvalitetnije vodootporne boje, s tim da se nakon temeljnog bojanja, svaka varalica dodatno štiti s dva sloja poliuretanskog laka. Opremljeni su sa kvalitetnim VMC trokrakama. Svaki model je opremljen sa 3D  očima. Razvojni put Blinko voblera je usledio posle testiranja varalica na morima i jezerima . Testirani na Jadranskom moru , Egejskom, na rekama Slovenije. Svaki vobler je testiran pre konačnog pakovanja!  

Blinco Terminator se pravi u 3  dužine :  pravi se u 10 atraktivnih dekora (pogledati na prvoj fotografiji) .  Tonući  je model.   

Blinco Terminator 5 cm 3,5 gr dubina ronjenja 0,4-0,8 m -  cena za komad 400  din

Blinco Terminator 6 cm 4,5 gr dubina ronjenja 0,5-0,9 m -  cena za komad 450  din
Blinco Terminator 7 cm 5,5 gr 
dubina ronjenja 0,6- 1 m -  cena za komad 470  din

POVOLJNA POŠTARINA
-imam    ugovorne cene sa kurirskom službom!       Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"  ).
ID Oglasa: #84099286
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.