slika
slika
slika
1 od 3

Daiwa TD Minnow 120 SP

3.000 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
88
2
pre 14 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Japan
Član od 29.06.2011.
Svi oglasi

Daiwa TD minnow , vobler koji se u Srbiji i Hrvatskoj, u praksi izvanredno pokazao u lovu smudja, bucova, štuke a koristi se i za mladicu.

Ribolovci su ga poneli i na more, pokazalo se da i tamo lovi većinu morskih riba. Efikasnost ovog voblera potvrdjena je kako na rekama tako i na stajaćicama.
Daiwa TD minnow u telu ima ugradjen sistem za pomeranje tegova koji omogućava da se ovaj vobler daleko zabaci kao i da ima stabilan rad prilikom povlačenja u vodi. Vobler se u vodi ponaša kao živa ribica koja svojim kretanjem izaziva napad predatora.
Daiwa je ovaj model prestala da proizvodi, pa ga je naknadno vratila na tržište u novim pakovanjima i sa veoma ograničenim količinama koje su distribuirane samo na par lokacija u svetu.  

Dužina: 12cm
Težina: 15,5gr

ID Oglasa: #155176300
Informacije

Prodaju se 100% originalni japanski vobleri, japanske strune i fluorokarboni, iz lične kolekcije.

 

Vobleri su nekorišćeni i korišćeni, namenjeni svim vrstama rečnog i morskog ribolova.  

Strune (8X upredene) i fluorokarboni (čisti) su marke VARIVAS i YGK, top klasa na tržištu Japana.

 

Ponešto američkih voblera Manns, Storm- klasika za ribolov soma.

 

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.