slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Leptir trikolor fluo vel 4 i 5

150 din

Zrenjanin
Novo
858
18
pre 11 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog

Preporuka! Leptir trikolor fluo u dve veličine : 4 i 5! Atraktivan i lovan leptir sa u trobojnoj boji koji povećava atraktivnost i lovnost varalice!   Lovan i u uslovima slabe vidljivosti i u mutnijoj vodi.    Odličan, a povoljan ,   trokraka dobra u BN varijanti , prilično jaka i oštra,   širokih lukova. Žica varalice prično debela i sigurna. . Leptir odličan za štuku, veličina 5 može i za kapitalne primerke . Cena-kvalitet odličan!

- Leptir trikolor fluo u 2 veličine:  

Leptir veličine  4 ;   težine 10 grama . Dužina lista 41 mm - cena 150 din
Leptir veličine  5 ;  težine  15 grama . Dužina lista 48 mm - cena 160 din


Imam više varalica na lageru .                                                           


Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,   POVOLJNA POŠTARINA-imam                 ugovorne cene sa kurirskom službom!  Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"      i izlistaće se svi moji oglasi ). Moguće i slanje posle uplate na tekući račun bez otkupa onda je poštarina 305 din čisto.   Pogledajte i ostale moje oglase! ! !

ID Oglasa: #122972089
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.