slika
slika
slika
1 od 3

Megabass ONETEN LBO

3.200 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
176
4
pre 15 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Japan
Član od 29.06.2011.
Svi oglasi

Zaslugom tima Yuki Ito inženjeringa, Megabass Oneten LBO Jerkbait je vobler velikog kalibra koji sadrži najnovije inovativne tehnologije koje ga zaista čine dostojnim pozicije na vrhu hvaljene serije Oneten voblera. Zahvaljujući visoko prefinjenom hidrodinamičkom obliku tela i patentiranom LBO II sistemu pokretnih kuglica, Megabass Oneten LBO Jerkbait eliminiše tromost karakterističnu za velike voblere i pruža izuzetno brze performanse pokretanja uz neverovatno dinamičnu akciju trzanja po kojoj je Oneten serija i inače poznata.

U telu Megabass Oneten MAX LBO Jerkbait-a, nalazi se sistem LBO II u kome se težina drži u prednjem položaju pomoću magneta i kada se oslobodi tokom zabacivanja, inercijski udar generiše moćan pogonski vektor, dramatično povećavajući performanse bacanja, čak i protiv čelnog vetra. LBO II  je takođe dizajniran sa mikro kugličnim ležajevima spolja za prenos težine, praktično bez trenja. Prekriven vrlo detaljnom završnom obradom i naoružan sa tri ludo oštre japanske trokrake udice, ovaj vobler postavlja novi standard za svoju veličinu.

Dužina: 11,5cm
Težina: 14gr

ID Oglasa: #141197777
Informacije

Prodaju se 100% originalni japanski vobleri, japanske strune i fluorokarboni, iz lične kolekcije.

 

Vobleri su nekorišćeni i korišćeni, namenjeni svim vrstama rečnog i morskog ribolova.  

Strune (8X upredene) i fluorokarboni (čisti) su marke VARIVAS i YGK, top klasa na tržištu Japana.

 

Ponešto američkih voblera Manns, Storm- klasika za ribolov soma.

 

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.