slika
slika
slika
1 od 3

Morski ribolov: Megabass X-92 SW Edonis

2.300 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
210
6
pre 13 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Japan
Član od 29.06.2011.
Svi oglasi

Megabass X-92 SW Edonis je profilisan, plivajući vobler, dizajniran za akciju ispod same površine. Vobler je opremljen uskom, zaobljenom paktom od 16 mm (dužine),   postavljenom pod uglom od približno 45 stepeni nadole, što omogućava da vobler dostiže najviše 1 m ispod površine pri konstantnom povlačenju.  Megabass je odlučio da koristi balanser sa fiksnom osovinom i postavi ga duž osnove voblera, koji onda deluje kao stožer za varalicu da se kotrlja s leva na desno duž svoje uzdužne ose.  Pored toga, Edonis je dizajniran sa otvorom za vodu koji je ugrađen ispod njegovog leđnog peraja, i koji izbacuje vodu kako bi stvorio trag mehurića.

U kulminaciji sa svojom veličinom i težinom, ove karakteristike čine Megabass X-92 SW Edonis vrhunskim voblerom za plitko ronjenje koji se koristi za pecanje u zalivu, ispod pristaništa i preko grebena u potrazi za plenom.

Dužina: 9,2cm, plivajući
Težina: 10,4gr

ID Oglasa: #137152054
Informacije

Prodaju se 100% originalni japanski vobleri, japanske strune i fluorokarboni, iz lične kolekcije.

 

Vobleri su nekorišćeni i korišćeni, namenjeni svim vrstama rečnog i morskog ribolova.  

Strune (8X upredene) i fluorokarboni (čisti) su marke VARIVAS i YGK, top klasa na tržištu Japana.

 

Ponešto američkih voblera Manns, Storm- klasika za ribolov soma.

 

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.