slika
slika
slika
slika
1 od 4

Shimano Silent Assassin FLASH BOOST- svetlosne refleksije

3.400 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
428
8
pre 15 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Japan
Član od 29.06.2011.
Svi oglasi

Shimano Silent Assassin (srpski: "tihi ubica"), novitet je iz kompanije Shimano, Japan. Dizajniran je tako da se može koristiti u različitim okruženjima, kako u slatkovodnom tako i u morskom ribolovu. Vobler je snabdeven revolucionarnim sistemom AR-C koji se sastoji od opruge i klipa koji omogucava izvanredno daleke zabacaje i zauzimanje balansiranog polozaja tokom povlačenja. Vobler ima najkvalitetnije udice i prstenove, a u dizajnu dekora su korišćene tehike koje radi samo par japanskih proizvođača.  Silent Assassin se može voditi ravnomernim kretanjem ili uz povremene trzaje, a odsjaj koji daje telo voblera je veoma sličan odsjaju krljušti pravih riba.
FLASH BOOST je najnoviji model iz ove serije, ima integrisanu pločicu unutar tela koja treperi velikom brzinom, stvarajući svetlosne reakcije (flash boost). Potpuno revolucionarni koncept, do sada neprimenjen na drugim voblerima.


Dužina: 9,9cm
Težina: 16gr

ID Oglasa: #138699003
Informacije

Prodaju se 100% originalni japanski vobleri, japanske strune i fluorokarboni, iz lične kolekcije.

 

Vobleri su nekorišćeni i korišćeni, namenjeni svim vrstama rečnog i morskog ribolova.  

Strune (8X upredene) i fluorokarboni (čisti) su marke VARIVAS i YGK, top klasa na tržištu Japana.

 

Ponešto američkih voblera Manns, Storm- klasika za ribolov soma.

 

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.