slika
slika
slika
slika
1 od 4

Sator - plavo-zeleni NOVO Automatic tent

5.100 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
731
15
pre 15 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Makishop011 0641846154
Član od 01.05.2021.
Svi oglasi
Sator Automatic tent za 6 osoba

Dimenzije: 220 x 250 x 150

Дизајн носача овог шатора је механизам за искакање. Да бисте поставили шатор за камп, потребно је само да подигнете врх шатора, спустите горњи механизам доле, затим распоредите крпу за шатор и на крају фиксирате 4 угла учвршћујућим ексерима. Да спакујете шаторе, једноставно притисните довм врх шатор, а затим извуците доњу половину дна ноге шатора и преклопите га да се спакује. То је заиста згодан ГГ # 39 шатор за камповање. Овај шатор има двоја врата са обе стране, свака бочна врата имају два слоја, унутрашња врата су газа, па када одмарате у шатору, можете отворити спољна врата и закључајте врата од газе како бисте омогућили проток ваздуха, тако да се у шатору нећете осећати загушљиво и вруће, а можете уживати у крајолику напољу. Дивни шатори за камповање на отвореном.

Slanje brzom poštom (NA PODRUČJU BEOGRADA POŠTARINA 350din BEZ OBZIRA NA KOLIČINU I TEŽINU (MOGUĆNOST ISPORUKE ISTI DAN) uz mogucnost __________________LIČNOG PREUZIMANJA__________________
na NOVOM BEOGRADU i ZEMUNU.
Ukoliko zelite nesto da porucite:

Pošaljite poruku preko KUPUJEM PRODAJEM sa vašim podacima:
-Ime i prezime,                 
-Ulica i broj,                 
-Mesto i poštanski broj,             
-Broj telefona za kontakt
-Ili SMS, Viber i WhatsApp porukom na 0641846154
________________________________________

Svaki dan novi oglasi!
Pogledajte našu kompletnu ponudu oglasa klikom na --- SVI OGLASI--- ISPOD BROJA TELEFONA na našem KP nalogu MakiShop011
ID Oglasa: #120926351
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.