LS

Požarevac

Član od: 21.04.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Šta da kažem osim da sam nasamaren ko dete čovek mi je poslao rasturen laptop u delovima a garantovao mi je za ekran da je ispravan kada sam ga probao imam sta i da vidim na ekranu linija ko Ajfelov toranj bato na mobilni tel nije dostupan neznam šta bih više rekao a plus sam ga debelo platio jer sam poverovao njegovim ocenama
Samo treba procitati oglas lepo i do kraja, laptop se prodavao kao NEISPRAVAN i u DELOVIMA. Nisam garantovao ni za kakav DISPLEJ jer taj laptop je stajao duze vreme. Pitali ste me za BATERIJU u kakvom je stanju a bila je NOVA i da zbog toga i kupujete, neznam kako se nejavljam na telefon kada samo taj jedan i imam, uostalom to je to nista vise ne bih dodao.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Krajnje neozbiljan kupac. Ponudio sam cifru za kupovinu telefona, poslao podatke i na kraju nije preuzeo paket. Kurira prvo odlagaobza isporuku pod izgovorom da nema pare, pa da nije tu da bi se paket vratio. Na dalji moj kontakt obecao da ce platiti postarinu, ali ni to nije ucinio. Jednom recju, LAZOV
Kao prvo vidite i sami da sam vec sa vama poslovao i da je bilo sve u redu sa prvom posiljkom. Jednostavno AKS i BEX kurirske sluzbe su toliko neozbiljne da zbog njih dobijam negativne ocene, i nemam sta vise da dodam.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Posto sam pretrpeo šikaniranje i bio izlozen troskovima duple postarine (750 dinara) zato sto kupac nije primio paket koji je narucio, ja moram dati negativnu ocenu za saradnju. Da je rekao odmah da mu je nesto iskrslo i da se ponudio da refundira 750 dinara PostNet-om, nikada mu ne bih dao negativnu. Ovako zbog tudje neozbiljnosti sam ja platio iz dzepa ni kriv ni duzan. Jednostavno ne pokusavajte da mu nesto prodate jer je nemoguce, i veoma je verovatno da cete i vi pretrpeti istu frustraciju i troskove kao ja. Ne preporucujem saradnju!
Jednostavno imam svoje razloge zašto nisam preuzeo taj vaš kupljeni predmet, možda sam bio sprečen ili bolestan ili već mnogo toga. Trebali ste da me pozovete i ja bih vam refundirao tih 750 dinara, to uopšte nije sporno. Vidite i sami moje pozitivne ocene kao Kupca, nikada nisam imao takav problem ali se jednostavno sada to desilo. Ja se izvinjavam zbog neprijatnosti i spreman sam da vam refundiram troškove, samo mi pistite vaše podatke ovde na KP i biće rešeno. Uopšte se ne opterećujem sa tom negativnom ocenom meni to ništa ne znači verujte mi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.