LUCKY VLADANO

Beograd | Vračar

Član od: 05.08.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Rukavice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Rukavice iz oglasa su smeće! Jedna je pocepana, nema jednu nitnu, broj je neodgovarajući. .. Izbegavati ovog prodavca!

Lov i ribolov > Lov | Lovački noževi fiksni

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Paket je poslat, ali je prodavac pogrešio broj telefona i kurir me nije zvao. Ja sam mu poslao da paket nije stigao, nije mi odgovorio 10 dana na poruku, i kad je odgovorio napisao je da je paket uredno poslati i da to kao vise nije njegov problem
Postovani, kontaktirali ste me za noz 19.12.2022 u 9.29h, odgovor da imam i da ide danas ako posaljete podatke ste dobili u 9.55h isti dan, zatim ste 20.12.2022 u 17.01h pisali da Vam paket nije stigao a broj posiljke ste dobili isti dan u 20.06.h. Sve se to vidi iz nase prepiske. Broj telefona je onaj koji ste Vi poslali, ja ih ne upisujem vec samo kopiram. Nemojte Vase greske da pripisujete meni.

Motocikli | Oprema i delovi > Obuća

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od mene negativna ocena zbog komunikacije. Prvo paket nije poslat na vreme, drugi, treći dan kad sam nazvao da vidim šta se dešava, rečeno je da paket greškom nije ni poslat. Ajde nije problem, trebao mi je hitno za poklon pa sam otišao lično za Beograd. Tu sam doživeo neprijatnost preko telefona, pokušavajući da nadjem zgradu. Da bi na kraju rekla osobi pored sebe , , pazi da mu još i ne izadjem , , Na kraju sam uspeo naći zgradu i tek kad sam bio ispred poslala je nekog da donese.
Postovani, zaboravili ste da dodate da niste htei da me slusate dok Vam objasnjavam gde da dodjete. Kod mene navigacija ne funkcionise. Insistirali ste na adresi, a to znaci da ja sa copavim kolenom treba da predjem dva igralista i tri reda stepenica, predjem ulicu. Kada neko nece da me slusa a ja veoma jednostavno objasnjavam ja stvarno necu da Vas trazim po kraju. Jednostavno nekada zaista morate biti strpljivi i slusati uputstva jer onaj ko tu zivi najbolje zna da Vam objasni. Zelim Vam svako dobro.

Lov i ribolov > Lov | Lovački noževi fiksni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Osnovna stvar je da ako nešto prodaješ je da to bude tvoje, što ovaj lik nema, već prodaje tuđe, pa posle tek kaže da artikal ni nema kod sebe - što je za svaku osudu! Da sam hteo od nekog petog da poručim, ne bi se na ovog prevaranta oslanjao! Za blok, nikakva saradnja.
Vrlo jasno sam Vam odgovorila. Desava se da odete u Maxi i da im je nestalo jogurta. Izbor Vam je da odete u drugu prodavnicu ili da cekate do sledeceg dolaska robe. Takodje sam Vam objasnila i zasto mi Vas proizvod nije poslat. Ako ste spremni da platite duplo moju prodajnu cenu, koliko sada iznosi nabavna, ok. Oglas je povucen dok ne nadjem drugog dobavljaca sa normalnom cenom. Ono sto ocigledno Vama nije jasno, ja nisam proizvodjac, vec trgovac. Razlika je :) :)

Motocikli | Oprema i delovi > Rukavice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Do sada nikad nisam upoznao goreg coveka za saradnju, narucena roba pre 15 dana jos nije stigla, totalno ne profesijalno i amaterski, krs, moja preporuka da se ovaj covek izbegava u sirokom luku
Za rukavice koje ste narucili 29.3 popodne ste potvrdili prijem 31.3 za sta cuvam SMS poslat sa vaseg broja telefona u kom ste rekli kako su stigle, da je sve super i zahvalili mi na odlicnoj saradnji. Nakon toga ste narucili jos jedne 3.4 popodne i cinjenica je da vam ta posiljka nije poslata, za sta sam u sustini ja kriv. Otisao sam na put, u odsustvu su me menjala deca koja su trebala da posalju pakete i koja se nisu u potpunosti snasla. Zbog toga se izvinjavam i pokusacu, kao i do sada, da ne pravim propuste ove vrste. Jedinu ozbiljnu primedbu na vasu ocenu saradnje imam na to da niste rekli istinu kad ste napisali da opis iz oglasa nije tacan. Kao i uvek, pokusavam da sto tacnije opisem proizvod. Mislim da imam bar jedno 500 svedoka da je to istina. Da smo se culi telefonom nakon mog povratka, verovatno bi nasao nacin da vas obestetim zbog kasnjenje rukavica. Ovako...

Motocikli | Oprema i delovi > Pojasevi, kornjače i štitnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Dobio sam pojas kvaliteta ispod svakog kineskog jaftine kucne proizvodnje
Sad tek videh... Ivan je licno preuzeo pojas. Molio bih Ivana da navede iskreno ako ima obraza koje to makar jedno slovo nije tacno u mom oglasu??? U oglasu sam naveo da prodajem nove LOUIS-ove pojaseve, konfekcijske velicine i njihove dimenzije. Sta tu nije tacno u opisu??? Postovani kupci, oglas sam u medjuvremenu obnovio, mozete ga naci medju mojim oglasima i sami se uveriti. "Komunikacija" je protekla sasvim normalno, pa ne znam kako je mogla da bude bolja, kao i probanje i primopredaja, pa stvarno mi nije jasno koji dogovor nisam ispostovao. Ivan mi je napisao poruku 20.10-og u kojoj me samo obavestava da mu se pojas ne svidja i da ga je bacio. Nije mi jasno (ako vec nije bio zadovoljan kvalitetom) zasto me nije ni probao da mi ga vrati, ne bi bio nikakav problem. Suvise ozbiljno shvatam ovaj posao, i zadovoljna musterija mi znaci mnogo vise od par evra. Pojas naravno nije iz "kucne proizvodnje", nego poznatog Nemackog lanca moto-prodavnica "LOUIS". Prodao sam ih gomilu, i ko god ga je kupio, cak i pouzecem, znao je sta kupuje. Postoje naravno i znatno bolji pojasevi, ali su oni i znatno skuplji.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.