Luka Bursac

Šabac

Član od: 31.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Xiaomi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Trazio tel pozivom pa poslao poruku na K. P. Posalao uredno Telefon za sutra PostExpresom, naznacio do 12H. Ujutru je usledio poziv u 9H i pomalo neprijatan ton kao da sam ja kriv sto je postarina 1094din sa povracajem novca meni u iznosu od 21800din. .. .Na svakom oglasu u naslovu teksta stoji da saljem iskljucivo PostExpresom. .. znamo svi da su skuplji ali i najbezbedniji. .poceo da vice , ako nestigne do 12H. .. nezanima me a ako hoce moze sutra da donese ali bez postarine. .. U nasem razgovoru i prepisci nije bilo price do kada da stigne ali mislio sam da ga dobije sto pre i sam naznacio do 12h. .Postari u malim mestima nemogu da ispostuju vreme sto i nije bio uslov Gosopdina Luke. .. danas mi se paket vratio i obe postarine paketa od 950din sam morao da platim. Ja neodredjujem cenu kao ni brzinu isporuke ali zato i daju br Mob dostavljaca da se sa njim cujete. Mislim da je negativna ocena opravdana jer dva put je zvao i visokim tonom da nekazem vikao kao da sam ja kriv a pritom i platio. .. imam i paket tj od poste o povratu kao i poruke gde je meni slao Mob. br dostavljaca da ja sa njim razgovaram, sto je besmisleno. .. .Godinama saljem pakete ali ovo nisam doziveo. .
Covek salje post expresom do 12 isporuka a uz to traze 1100 dinara za isporuku telefona iz Bg do Sapca. Cekao do 13 ni traga ni glasa od paketa. Nazalost morao na posao i niko nije bio kuci da preuzme paket (ako su ga uopste i doneli). Izvinjavam se svakom ako sam ucinio nesto lose...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.