Luka K.

Inđija

Član od: 01.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

kupio sam samsung s5 do gospodinakoji je naveo u oglasu da s5 pali da stoji samsung logo i da je lcd kao nov i da nije otvaran telefon stigao mi je telefon na kom lcd ne izgleda kao nov i odlepljen od kucista telefona kako mi to serviseri kazemo napakovan telefon i naravno tac ne radi, pokusao sam da izgladim stvari sa gospodinom ali nije za saradnju necu propasti za 50e. obratite paznju sta kupujete od ovog clana zna da zavalja.

Mobilni telefoni > ZTE

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Navedeni opis oglasa je netacan, kompjuter ne prepoznaje telefon, ploca je mrtva.
Telefon je prodat za 1000 dinara i naveden kao neispravan ali da ga kompijuter prepoznaje, danas čovek šalje poruku kako radi usb (kompijuter ga poznaje) ali je ploča neispravna. Imam poruku kao dokaz. Ja stvarno ne znam u čemu je sad problem. Ako imate nekakav problem javite se da ga rešimo ne odmah da delite negativnu na pravdi Boga.

Mobilni telefoni > Alcatel

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

prihvatio da mi vrati telefon , mali ga je ostetio , zadnju stranu telefona i jos nije platio svoju postarinu vec mi namestio da platim i njegovu otkupninu i moju . SRAMOTA od ove omladine.
Evo par reči o gospodinu Stanku. Čovek koji kaže da je telefon u potpunosti ispravan pa pošalje polu ispravan kojem ne radi tač skrin i ne očitava memorijske kartice, i čovek koji tvrdi da sam telefonu oštetio zadnju stranu telefona, kao prvo možda bi trebalo da pogledate telefon pre nego što ga pošaljete i ispitate ispravnost istog a ne kasnije da se obojica nađemo u ovakvoj situaciji.I poštarina je plaćena i to debelo, nema razloga za laži. A Vama svaka čast.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

telefon nije bio kao iz opisa, nego mnogo gore, evo sada vise nece ni da radi, koliko mi je samo slao poruke u vezi predmeta i zvao na telefon da nisam mogao da zivim, a ovo nije profil od navedenog nego od klinca koji je napravio profil na necijoij licnoj karti. .. Bezati od ovakvih osoba. ..
Opis iz oglasa je bio itekako tacan sve sam napisao kako je bilo..odjednom kad mu je stigao telefon kaze da ne radi kamera,da nece da izadje iz nje.Cak sam malo i isao na internet da mu pomognem oko toga a ni hvala nije rekao..za to javljanje (smaranje) on nije ni hteo da se javi,paket sam mu poslao u ponedeljak do petka ga nije podigao naravno da cu ga zvati..a to sto kaze da mu se sad nejavljam to je zato sto me je blokirao a pre toga mi je rekao na fin nacin hocemo se ocenjivati i kaze ti prvi..ja sam ga ocenio kao dobrog kupca a on ovako..I jos je trazio od mene da ga ocenim za neki telefon koji je prodao za to sto ga taj covek nije ocenio...Bruka,bezite od ovakvih osoba...ionako ima 2 negativne (zasluzeno)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.