Luka Todorovic

Beograd

Član od: 01.11.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Transportna vozila | Delovi i oprema > Kombi i laka dostavna vozila | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kako administratori ovog sajta dopustaju da ovakvi ljudi zaradjuju preko njih. Ozbiljno shvatite ovu poruku i bezite sa ovog profila cim procitate ovo. Trebala mi je salhtebla za vito i normalno posaljem upitnu poruku o tom artiklu da li je na stanju, da li je ispravna. Covek drsko odgovara da je odlicna i da nema potrebe za video snimk jel se nece videti nista preko snimka. Napominjem da imam solidnu i da mi treba odlicna. Ne manje dobre ili solidne! On potvrdjuje da je bezprekorna i da ako bude problema da mogu vratiti naravno. Tek posle 5. dana salje i naravno stize RAZDRNDANA RUCICA, koja je u jakom losem stanju. Zovem ne javlja se, pisem ne odg. Vec 7. dana pokusavam i ne vredi.

Nekretnine | Kupoprodaja > Kuće

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Vikendica nema veza sa ovom koja je na slici, obijena vrata, slomljeni prozori, skinuta klima, nalazi se u takvoj sumi da ne mozete da dodjete do nje a pritom da neizgrebete auto jer je zemljani put kroz sumu sirok 1,5m. .. kuca je u sred sume i nema nigde komsija na vidiku. Najnekorektnije je sto prodavac ima izgovor kako ima koronu i da vam adresu da sami pogledate i tada imate sta da vidite. Veliko razocarenje i velika nekorektnost prodavca, zato i ova negativna ocena. PAZITE STA SE DOGOVARATE da ne nasedate kao ja. .. imao sma trosak 1500 din za gorivo i oko 100e za poliranje auta. .. .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.