Luka

Beograd

Član od: 05.06.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Apple

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Znaci momak krajnje bezobrazan. .poslao mi je Macbook za koji je tvrdio da je kao nov i ispravan, a bas i nije takav kako ga je pohvalio. .. ocuvan iskreno i jeste, ali u radu po 3 sata cekam da podigne sistem. .. Sentinel pokazuje 73 % zdravlje Hdd -a. . Pri slanju katastrofalno zasticen, skoro nikako, na sta on kaze da je moguce da se potresao u transportu, kao eto potresao se pa Posta kriva a ne on koji ga je morao zastititi i navesti da je lomljivo to jes osetljivo. .prica za malu decu to jes za njegov uzrast. . Momak je za nikakav je dogovor. . Kad sam rekao da mu ga pakujem i vracam rekao je da slobodno saljem i da cu bez veze duplu postarinu platiti. . Jednostavno drzak i bezobrazan. .
Covek koji bi najradije ako mozete da mu poklonite stvar ili da vi njemu platite evenutalno. Garantujem da je laptop koji sam poslao bio apsolutno ispravan i adekvatno zapakovan i zasticen stirodorom. Drskosti i bezobrazluka nigde nije bilo samo sam garantovao i stao iza svojih reci. Kada neko iznosi cinjenice to nije drskost nego istina. Kada mu je laptop stigao covek je pitao gde je punjac koji i nije bio deo dogovora sto meni dalje govori da je neozbiljan kupac i da ni ne zna sta je porucio. Tvrdi da je nosio laptop po nekim servisima gde mu je neko rekao da je hard disk los sto je apsolutno demantujem, i on ocekuje da ja njemu vratim novac za laptop koji je neko otvrao, a sve to u cilju da bi pokusao da mi iznudi 2500 dinara koje mu je navodno trazio majstor. Verovatno zato sto mu nisam spustio cenu koliko je on zamislio da treba. Niti sam ja dete i neozbiljan kako ovaj covek navodi niti ima potrebe za vredjanje na starosnoj osnovi, njegov jedini argument je bio da ima 55 godina i ne znam sta to meni treba da predstavlja. dugo sam u ovom poslu prodaje i nije mi cilj da nikoga varam i lazem, moje ocene govore umesto mene.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.