Luka

Mladenovac

Član od: 02.02.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Sony Ericsson

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Netacan opis oglasa, pola delova fali iz telefona, a napisano i receno je nesto drugo sto se tice ovog korisnika nepreporucujem saradnju sa njim
samo mi reci koji delovi ?.. sve sto sam naglasio u opisu tako je i zato sam i naglasio da telefoni idu kao neispravni da ne bi doslo do negativne ocene... ali ti si rekao da ti treba za delove.. tako da me ne interesuje nista.. Zahtevam da mi se skine negativna ocena !!!!

Mobilni telefoni > Sony Ericsson

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

telefon kao telefon, moze samo upaliti ali nije poslao punjac kako obecao da ce poslati i ne javja posle. prvo kaze da ce slati pouzecem pa sutra javja da poslao paket bez pouzecem i da uplatim novac post netom, ja ispostovao to. Nije je za saradnju nikako,2 stvari nije ispostovao
Hvala..:) da li vi mislite da za 1000 din mozete dopiti full opremu.. ?

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Razni delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio flet za N95 8GB, paket mi se vratio nazad sa obrazlozenjem da je primalac ODBIO DA PRIMI paket. Zvao sam ga ne javlja mi se, spusta mi slusalicu i gasi telefon. Izbegavati ovog clana po svaku cenu.
Flet nije postal kad je clan obecao, vec nekoliko dana kasnije ne znam tacno!!

Mobilni telefoni > Nokia

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

decko je totalni prevarant, uvalio mi je neispravne telefone, kao na 6700 samo displej. . a ono telefon rascerupan maximalno. . isto tako i n95 razvaljen maximalno. . nebi ga preporucio nikom za saradnju! !
ja sam lepo naveo da su telefoni ne ispravni. posto se nebavim telefonima nisam ih rasturao i na prvi pogled sta sam video to sam i naveo... ! Nije u redu da mi decko PRETI kako ce da mi posalje neke da mi polome i ruke i noge kad se najmanje nadam!!!!!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.