Luka

Beograd

Član od: 22.07.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nigde nije naglasio, niti pomenuo u razgovoru da je u pitanju Demo model, baterija na telefonu katastrofa traje 2 sata, s-pen ne radi. Fizički je telefon korektan, ali softverski nije. Hteo sam da prestanem na zamenu, čak i za neki jeftiniji model, ali nije hteo da uradimo zamenu.
Pisalo je "Izložbeni model". Baterija je bila uredu, a S-pen radi. Fizički je telefon perfektan, a ne "korektan", bez ijedne tačkice. Softverski je potpuno uredu telefon, nema bagova niti bilo kakvih gresaka i sve radi ultra brzo. Zamene za druge telefone me ne interesuje i ne radim zamene. Čoveku je spuštena cena za taj uređaj ispod svakog smisla, jer se javio sa porukom " je l bi mogao za ovoliko novca, samo toliko imam, nemam ni dinara više, značilo bi mi" . Lično je preuzeo uređaj, zamolio sam ga da ubacim SIM karticu i da lepo pogleda sve da li mu odgovara da posle ne bi bilo nekih nedoumica, na šta je on rekao "ne ne sve je super i otišao."

Konzole i igrice > Xbox | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorimo se da preuzmem u petak posto sam petkom u BG i potvrdim mu rezervaciju porukom na KP. Kada je dosao petak ceo dan ga zovem, ne javlja se, a online je na KP. Posaljem mu poruku na KP da bih pokusao da se dogovorimo za dalje, a on procita i ne odgovara. Cifra je mala ali u trgovini se dogovor mora postovati, ako nastane problem dogovorom se sve moze resiti ali on na to nije spreman.

Audio > Zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

nista nije bilo po dogovoru, nije spomenuo u oglasu da je jedan srednjotonac crko i bas da je prosvirao svoje, toliko od mene.
Iskreno za srednje tonac nisam ni znao da nije uredu, ok. Ali sto se tice bassa samo treba da se zameni vesanje, jer je gumica veoma tanka. I ne razumem cemu sve ovo kada je covek dobio extra stvar za 45e. Ko ovde prodaje par podnostojecih zvucnika za te pare? 2 bassa 2 srednjetonca, 1 visokotonac i bass reflex po kutiji.

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi | Eksterni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Hard u kvaru 100%. Toliko o postenju oglasivaca i jeftinih stvari
Formatirao sam hard izvadio ga iz racunara spakovao i poslao. Ja ne razmumem sta nije u redu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.