Luka

Novi Sad

Član od: 29.06.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Drumski, trkački

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikakvu saradnju ne preporucujem sa ovim clanom! !! Porucio bicikl od mene i nije podigao paket. Poslao sam bicikl i video sam da se vec treci dan nista ne desava, na statusu posiljke sajta brze poste stoji da paket jos nije preuzet, zvao sam ga i pitao zasto nije preuzeo paket, on mi je rekao da ga niko iz brze poste nije zvao, zatim sam zvao brzu postu da vidim sta se desava, rekli su mi da su ga zvali i da ce ga ponovo sad zvati i odneti na adresu. Zvao sam ga da mu kazem da cu mu doneti na adresu on mi je rekao da je u Beogradu da nije kuci i da ce da ode u magacin po bicikl sto naravno nije ucinio ni taj dan ni dan posle toga. Zvao sam ga nije se javljao, zatim smo se kasnije culi pitao sam ga zasto ne preuzima bicikl rekao mi je da je pozitivan na kovid da ne sme da izlazi iz kuce i da ce da posalje nekog da preuzme bicikl ili da mi uplati novac ukoliko mi vrate paket, sto naravno ni jedno ni drugo nije ucinio. Paket mi je vracen, on se ne javlja niti odgovara na poruke, tako da ne preporucujem saradnju sa njim! !!

Bicikli > Mountainbike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Najpre je pogrešno opisao bicikl kao L a u stvari je M, uplatio mu pare UANPRED kako za bicikl tako i za troškove transorta, kad je stigao bicikl video sam da je ram napukao kod ulaza šticne u ram! Obavestio ga. .. pristao na navodni povraćaj, sva sreća pa ja nisam. Postavio temu na cikloberzi na ovom linku https: //www.2bike. rs/forum/topic/12532-da-li-popravljati-ovu-naprslinu/ Poslao mu screen shoot poruka sa nekim majstorom iz Bgd čiji broj sam našao na nekom forumu koji navodno vari aluminijumske ramove gde se vidi da varenje košta 2500 dinara. On pristaje da plati 2500 i da mi pošalje šticnu od 40 cm koja na kp košta 1500 din jer nova ko zna koliko košta. Postojeća šticna je inače kraćena i duga je svega 29 cm a ta dimenzija ne postoji. Više puta lagao da će poslati šticnu, uplatiti novac, jednom prilikom rekao da će uplatiti ne 4000 nego 5000 našta sam mu rekao da mi ne trebaju njegove pare nego on o što smo se dogovorili. Ne javlja se na niti jedan telefopn, poruke na viberu ne čita, isto kao i poruke na kp. Zove se Luka Maklenović, novac sam po njegovoj preporuci uplatio na račun Marijane Maklenović. Pišem sve ovo da bi drugi ljudi znali o kakvom čoveku se radi. U odgovoru će napisati ko zna šta ali za svaku moju, ovde napisanu reč imam dokaz u telefonu. Šteta što je broj karaktera ograničen za pisanje ovog komentara.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.