Luka

Novi Sad

Član od: 17.10.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Futrole, maske i folije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rekao da je staklo nekorisceno, a kada mi je stiglo videlo se da je zastitna folija skidana i da ima prlavstine sa unutrasnje strane i po lepku. Kada sam mu trazio da mu samo posaljem slike da vidi kako izgleda, krajnje arogantno mi je rekao da sam ja trebao da pogledam staklo i telefon pre stavljanja i da sam ja isprljao staklo. Iz tog razloga negativna ocena i nikakva preporuka za ovog prodavca. Nisam mislio da dajem negativnu, ali zbog nevernovatnog odgovora koji sam dobio morao sam.
E ovako, vidim da i dalje ima ovakvih ljudi koji daju negativne ocene a njihova je greska pa moram da odgovorim na krajnje ne zasluzenu negativnu ocenu. Staklo je kupljeno 10.07.2016 po ceni od $30, ne moze da se nadje u Srbiji u to sam uveren, staklo kad mi je stiglo stavio sam ga sa strane jer je S7 Edge vodootporan i hteo sam to da iskoristim. Kutiju stakla NISAM otvarao jer nije bilo potrebe za tim, niti sam mogao kroz zatvorenu kutiju da skidam zastitnu foliju kako je korisnik naveo. Korisnik verovatno prvi put u zivotu stavlja foliju pa nije uopste obrisao ekran sa krpicama koje se dobijaju, nego je samo nalepio staklo i onda drugi ispadaju krivi. A to sto je dobio staklo koje kosta skoro duplo vise i sa kojim je sacuvao svoj telefon i koje se pritom, kako je i sam naveo u konverzaciji, odlicno slaze sa silikonskom futrolom, to nikom nista. Krajnje ne zasluzena negativna ocena, korisnik ce i sa moje strane dobiti istu, jer ne vidim razlog ove njegove negativne ocene kad je njegova krivica sto nije obrisao ekran pre postavljanja stakla!

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek pozvao da kupi telefom od 110 e, i na mom oglasu je bilo napisano da je cena fixna. Poslao sam mu tel. ali je isti odbio da plati, pozvao i nudio 100e.
Coveka sam lepo nazvao i pitao ga da li bi telefon dao za 100e iako je na oglasu pisalo cena fixna (vredi probati, ako zeli prodace, ako ne zeli nece), covek mi je potvrdio da bih ga dao za 100e i ostavio sam mu podatke. Sledeci dan, telefon mi dolazi sa otkupinom 110e, zovem coveka da vidim u cemu je problem, na sta on okrivljuje mene i krece da mi preti, a ustvari je on kriv. I ni u jednom trenutku, kad sam vas nazvao nisam nudio 100e nego sam sve lepo hteo da resim ali ste vi bili previse nedisciplinovani i konstantno mi upadali u rec! NE PREPORUCUJEM SARADNJU SA OVIM PRODAVCEM!

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi zakljucan telefon a znao je odlicno da ne moze da se otkljuca!
Telefon je mogao da se otkljuca u BG-u bez ikakvih problema, jeste bilo skuplje otljucavanje ali zato ste dobili i po MNOGO nizoj ceni.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.