Luka

Beograd

Član od: 07.01.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Slušalice i mikrofoni

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se da posalje 1000 dinara zbog negativne koje u pocetku nije hteo cisto ako ne preuzme paket da ja ne placam duplu postarinu. Nekako smo se dogovorili za cenu i kad sam poslao slusalice+tastaturu kasnije tog dana javio da mu je nesto iskrslo i da ne moze preuzeti robu. Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom.
Ako ste bili upoznati sa prethodnom negativnom ocenom i mojim pravdanjem iste, mogli ste da vidite da sam svoj kp nalog pozajmio drugaru, što sam ponovo uradio. Jako se izvinjevam zbog neprijatnosti i neozbiljnisti, takvu grešku više neću ponavljati. Još jednom se izvinjavam.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna ocena zato sto je decku hitno trebao novac i trazio je 100e za sve ovo kuciste i monitor od 22inca iz drugog oglasa i nasli smo se na 11.000 din. U cetvrtak smo se dogovorili, sadd odjednom kompjuter je kod drugara, tada smo se i culi telefonom. U petak kada sam trebao da pokupim javlja da cemo u ponedeljak da odradimo sve zbog obaveza tog druga kod koga je, ja pristanem. I danas u ponedeljak kaze mi da dodejm u 13h do zgrade tog drugara i ja dodjem, napolju minus 7, i cekam, zovem njega jer mi je dao samo adresu i broj zgrade ali ne i stana. .. zovem ga 7 puta i ne odgovara i stize poruka da se drug ne javlja i da njemu sada kao ne radi mob samo da se kuckamo. I sada ce on da krene sa Vracara na Novi Beograd i da mi on donese do pola 3 komp do mene jer ce da ode do drugara da uzme. Kaze mi da ce da mi spusti 500din zbog svega, mada je meni vise bilo dosta setanja i cekanja, mogao je odmah da mi kaze koji je stan da zvonim kad sam vec kod zgrade, kes nosim danima sa sobom a njemu treba novac hitno. I kada sam mu rekao da ne zaboravi monitor i kablove on mi kaze da je taj monitor dao ali da ce da mi da neki drugi za sve zajedno 10500 a taj je neki asus od 19inca. TAKO SE NISMO DOGOVORILI! !! ja mu kazem da necu i da cu za kuciste da mu dam 7000 pa da trazim monitor neki veci na KP a on meni ako hoces 8000 din ODMA. .. ja kazem seta me danima, cekam, dajem 7000din i od tada se ne javlja. .. . GOVORIO JE DA JE HITNO, DOGOVORILI SMO CENU, SMRZAO SAM SE, CEKAO, NASETAO, DECKO SE NE JAVLJA, IZIGRAO ME JE, ZAOBIDJITE GA U SIROKOM LUKU. ..
izvinjavam se na tome nalog sam pozajmio prijatelju da proda nisam imao pojma o cemu se radi, zao mi je zbog toga.. ako mozete razumite
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.