Luka

Niš

Član od: 04.07.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nisam zadovoljan saradnjom jer je precutao par stvari, da je displej pukao celom duzinom, da se na beloj pozadini vide duhovi na displeju i da pored naprsline postoji i zuta mrlja koja se takodje vidi celom duzinom ekrana. Kad sam pitao zasto to nije rekao odgovorio je , ,ja sam napisao bez reklamacija i primedbi, , bilo bi ok da je naznacio te mane na telefonu i ja nebi imao promedbi.
Sve je u pravu Goran, kupio je od mene telefon koji je star 4 godine, po ceni za koju se prodaju totalno neispravni telefoni i izlomljeni i ne znam sta je ocekivao S20 ultra da dobije, u oglasu je jasno bilo navedeno bez reklamacije, niko njega nije terao da kupuje telefon, na slikama se vidi jasno da je puklo staklo od pocetaka do kraja a ne displey, displey radi bez greske, poslao sam mu i snimak na viberu, nista je nisam precutao, jednostavno me nisi ni pitao i nije moj problem sto nisi lepo pogledao sve slike i 10 puta ako treba. Najlakse je drugog okriviti, a ne prihvatiti da ste sami pogresili.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.