Luka

Beograd

Član od: 14.09.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sve smo se dogovorili za telefon da ga kupim medjutim decko me je ispalio nije dosao na dogovoreno mesto ne javlja se blokirao mi pozive mogao je da javi da ga vec prodao a ne da me *****. .

Sport i razonoda > Košarka

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Doticni je od mene trazio patike koje ja prodajem 70% jeftinije(ali njemu i dalje skupo) i ako patike u radnji kostaju 19000din , na sta je pristajem, "Zbog tvrdnje da nema za poštarinu"kao sto tvrdi. Kupac je rekao da mu pošaljem patike, ja sam naravno poslao kakav smo imali dogovor, posle nekih 3,4h mi odg da ne moze da podigne patike. Sa razlogom da mora u "Inostranstvo" ako kaži necu da ih podignem a ne izmišljaju izgovore. .. na sta ja tražim da mi uplati 500din za poštarinu koju ja ne bih trebao da platim, on mi odg za 10 dana kad se vratim iz inostranstva. Sramota. ! !! Posto vidim da se kupac bavi preprodajom patike, nasao je kupca za moje, ali taj neko ga je ispalio i on naravno mene zezne. Toliko o ovom clanu, sramno, ako si vec zeznuo stvar trebali smo se dog da to rešimo. A ne da mi izmislja price. KOJI GOD ORGOVOR DA STAVI NA OVAJ MOJ KOMENTAR JE LAZ.
Ja ne znam o cemu se ovde radi, sta se desava, samo mi je slao poruke u kojima me psuje, podigao sam patike bez ikakvog problema a on vredja...

Sport i razonoda > Košarka

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Od doticnog sam kupio model Adidas Isolation K za koji je tvrdio da su u odlicnom stanju i da su nosene par puta. Ne mogu da gresim dusu, cenu jeste smanjio ali opis oglasa ne odgovara. Slike su lose. Poslao mi je patike koje nisu bas u stanju kakvom on tvrdi. Desna je sa strane napukla oko 1cm. Iznutra je postava pocepana na mestu gde su napukle spolja. Zao mi je ali treba izbegavati oglase sa losim slikama i clanove sa malim brojem ocena.
Patike su bile poslate u odlicnom stanju, a on je nosio patike nosio pa onda slikao kako ih je pocepao i onda pretio da mi salje patike i hteo je da mu posaljem patike jos jedne, sramota stvarno ne kupujte od ove osobe.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.