Lukman

Novi Sad

Član od: 15.11.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NIKAKO NE POSLUJTE SA OVIM DECKOM! !! Decko me laze da ga nije zvao kurir medjutim ja se javim lepo kuriru na gmail i oni mi posalju listu poziva gde se vidi ga su ga zvali 3 puta 2 puta 24 novembra i 1 25 novembra u 12:24 lik mi kaze da ga je neki lik prevario za procesor i da se plasi i ja mu lepo kazem ako se plasis onda nemoj od 6 prodatih kartica ni 1 kupac nije rekao da ima neke mane kartica i ja mu kazem da su ga zvali i on mi odgovori zvao je mene neki broj 066. . ali se ja nisam javio. .. Nemam reci za ovakvog kupca sto kvari ugled sajtu i jos na zo sam ja morao da platim postarinu do novog sada i nazad u zemun 720 din. ..
Niko me nije ni zvao smo su mi poslali poruku da je čovek bio ispred u 12 i da nikog nije bilo nj poruku mi nisu poslali da znam da dolaze
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.