lukovic Svetlana

Beograd

Član od: 03.04.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Oprema za poslovanje > Zanati | Obućarska oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Jedan kalem po dogovoru, a drugi kalem tanji konac koji nije poliester.
Ovaj covek pise svasta u komentarima. Odgovara posle 10 dana koriscenja konca. Nepoverljiv da je trazio da mu posaljem potvrdu o poslatom paketu. Dobio je cc paket posle nekoliko dana i sve je bilo u redu. Konac je dobio koji je trazio,to su sve sinteticki konci,kupljeni u fabrici obuce. Za obucu se ne koriste pamucni konci,tako da NIJE DOBIO PAMUCNI KONAC . Jedan kalem je imao oznaku fabricku o debljini,a dugi nije bio oznacen. To je verovatno uticalo , da covek u svemu vidi neku prevaru , pa daje negativnu ocenu. Dobio je i vece kalemove,nego sto je platio,ali da bi umirio svoje nepoverenje ,daje negativan komentar. Ovakve obucare izbegavati u saradnji,covek vidi u svemu prevare ,i tako se ponasa !

Automobili | Oprema > Navigacije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

u oglasu nije navedeno vitalno ostecenje displaya navigacije a ni nakon takvog postupka nisam dobio nikakvo objasnjenje a kamo li nekakvo izvinjenje sto bi bilo ljudski i moralno. zbog tog negativna ocena i ovakve treba izbegavati u kupoprodaji a i u zivotu uopce
Postovani , zalosno je sto dajete takvu oceneu i takav komentar . Po povratku sa odmora.,saljem odgovor. Vi ste kupili neispitanu navigaciju . Sve smo dogovorili preko kp poruka . Bili ste zadovoljni sa komunikacijom u zadnjoj poruci . Nije tacno da je displej bio polomljen . Navigacija je stajala 6 meseci van upotrebe . Ako ne moze da se pokrene to je bio Vas rizik kupovine., zao mi je . Vidim da trgujete sa navigacijama , pa je verovatno to bio razlog.vasih negativnih komentara , nemogucnost popravke i preprodaja iste . Vama sve najbolje . Pozdrav !

Odeća | Muška > Jakne

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

nakon dogovora o slanji jakne, doticna mi je vratila sa obrazlozenjem da je skupa postarina od 300 din. Izbegavati ovu osobu u sirokom luku.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.