Lumat Shop

Obrenovac

Član od: 05.04.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek mi je rekao da je telefon u potpunosti ispravan što nije, pod prvo naveo je da je 32gb memorije za zapravo je 16, drugo baterija je crkla i ide sa 50% na 5 u roku od 2 minuta. Nakon sto je rekao da će da pošalje bateriju nije je poslao a obećava da će stići. Ako već nećete da pošaljete bar reci te.
Kao prvo telefon je u potpunosti ispravan,kao drugo sa 32gb je a kao trece baterija ako je oslabila zameni se,ne dajem ja gatancije na baterije polovne,to je zamenski deo koji nema veze sa kvalitetom i ispravnošću uredjaja,i kao četvrto rekao sam čoveku ako nabavim bateriju da cu mu poslati besplatno,nisam nabavio,nasao sam neku drugu,na sta je covek bio uporan da mu posaljem iako nije za taj model.. za sta ce mu,to ni on ne zna.. i na kraju eto meni negativne 😂(sto je najgore i tu sam mu poslao) al ja nisam kurirska sluzba. Dokon čovek djavolje igralište. Kao i ovaj KP svakom kom odgovoriš na poruku može da ti da negativnu.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije navedeno da je poklopac napukao na dva mesta, navefeno je da su ogrebotine, punjac kada se prikljuci ponekad radi a vise ne radi
Poslao sam mu lap top sa 250gb harda i org punjacem asus za 3000din kukao da mu spustim.. posle znas kao ima 2 linijice na poklopcu napukao.. pa reko dobro,nit se vidi nit mu smeta.. 3 nedelje kasnije mi salje kako punjac prekida.. e posle 3 nedelje,kao nije bio u Srb pa nije stigao..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.