LUMAX SHOP✅----viber0628876506

Leskovac

Član od: 12.09.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektronika i komponente > Termostati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu je pisalo da temperatura varira +-1 stepen, prilikom ugradnje i provere temperatura varira 9 stepeni, kontaktirao sam prodavca ali on ne odgovara Porucio sam jos jedan uredjaj kod njega ali mi ga nije poslao jer ga nema na stanju, a to mi je rekao tek kada sam preuzeo paket

Bela tehnika i kućni aparati > Roštilji, grilovi i friteze

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Kapacitet posude ovog Air Fryera nije 6l vec 3,2l. Ne moze se ispeci veliko pile u njemu, kako pise u opisu oglasa (osim ako to "veliko" pile nema vise od 800g) Takodje nije za 8-10 osoba, mozda mpze za 2-3 odrasle osobe da se spremi rucak, u zavisnosti koliko su ješni.

Motocikli | Oprema i delovi > Plastike i oklopi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zao mi je sto moram da dam negativnu ocenu ali da objasnim zasto je doslo do toga. Ja sam kontaktirao clana preko vibera u vezi nalepnica da bih mogao poslati slike modela za koji sam se bio odlucio, to je sve proslo oke medjutim kada su stigle nalepnice lose su bile zapakovane, nikakva zastita da se nebi savile zguzvale jednostavno stavljene u kesu i poslate. Kada sam otvorio kesu dve table su bile presavijene i ostetile se a ostale tri su imale fabricke greske lose su obrezane i presecene. Sve to mogu dokumentovati slikama i porukama na viber. Ja sam uvek za to da se dogovorimo da resimo na lep nacin nisu to neke pare, ali kada sam poslao slike ostecenja i pitao sta cemo uraditi u vezi toga clan je samo procitao poruku i nije vise odgovarao. Sacekao sam neko vreme mozda nije mogao da odgovori odmah mozda je sprecen bio nekom obavezom, medjutim proslo je dosta vremena clan ne odgovara i ja sam doneo odluku da dam negativnu ocenu. Nije spreman za saradnju, nalepnice su loseg hvaliteta i ne treba to kupovati. Nemam losu nameru voleo bih da ovo utice pozitivno na clana i da se popravi, jer imao je par negativnih ocena i pre mene i nek ova moja bude poslednja.

Oprema u zdravstvu > Medicinska oprema

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavcu smo decidirano napisali da pošalje Posexpresom, on nam je bez pitanja poslao drugom poštom koja je skoro duplo skuplja. Na našu primedbu da nije postupio po dogovoru, odgovara "Kaže se da vozarinu plaća sama" Da li iko razume ovaj odgovor? Nekorektno
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.