LuxuryOutfits

Beograd | Vračar

Član od: 29.10.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam sat od ovog clana, a pre kupovine ga pitao da li je ispravan i neostecen sto je i potvrdio. Kada je stigao ispostavilo se da je sat neispravan i sekundara otkucava u mestu praveci pokrete napred nazad a pored svega nije bikolor sto je jos jedan netacan opis predmeta iz oglasa. Nosio sam ga odmah u servis bio je par dana i covek nije mogao da ga popravi. Rekao je da treba da se menja ceo mehanizam sto se naravno ne isplati. Kada sam prodavcu prilozio problem on je poceo sa vredjanjem, pitao me da li sam normalan itd. Rekao sam mu da mi vrati novac on vec danima ne odgovara. Zasto da neko baci 10 ili 20 eura na nesto sto mu ne ide u prilog to je van svake pameti. Da se ne bi neko opet zeznuo predlazem ostalim clanovima da ovog prodavca zaobidju u sirokom luku. Ide negativna kao vrata.
Sat je poslat 100000000% ispravan, NOV, kao i svaki drugi!!! Doticni gospodin NE ZNA sta je bikolor boja, iako sam mu objasnio. Druze iskreno mislim da se tebi sat nije svideo ili sta vec, pa si zato dao negativnu. Inace svaki sat odgovara opisu. Svako dobro :)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.