Luxus_Fashion_Style

Beograd

Član od: 26.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Duksevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

PREDMET NIJE UOPSTE KAO SA SLIKE KAPULJACA JE ISCEPANA KAO MOLJCI DA SU JE POJELI! Evo slike http: //s15. postimg. org/j4udri9hn/14445363_1253885354664245_1360281768_n. jpg http: //s17. postimg. org/nwo7jrjzj/14445550_1253885427997571_847104019_n. jpg
Poštovani kupci i korisnici sajta kupujem prodajem, Želeo bih da vas konkretno obavestim o nemilom događaju između gore navedenog Stefana i mene o kom se poštovani na pogrešan način poneo i reagovao pa bih zato da vas obavestim o pravoj istini o tome. Pre nekoliko dana mi se stefan obratio i želeo da kupi duks koji je moja supruga fabrički upakovanog I poslala na njegovoj kućnoj adresi. Desilo se to da je duks bio felerican (pocepan) i svakako ja kao i svaki ozbiljan poslodavac nakon njegove primedbe njemu se izvinio i prihvatio da isti zamenim ili pak njemu vratim njegov novac a on meni moj duks. Međutim desilo se to da sam ja njemu novac vratio a za uzvrat od njega nazad pocepanu prljavu krpu dobio. Bio sam iznenađen i zaprepascen! Zadržao je i duks i novac što je mene iznerviralo a uz to i mene ocenio ovde kao lošeg poslodavca i prevaranta. Da bi ovo sve vama bilo uverljivije ja sam sve to fotografisao i voleo bih da to objavim javno da narod vidi o čemu je reč. Molio bih sve svoje mušterije da ne obraćaju pažnju na ovoj komplikaciji i da ljudi koji su već samnom sarađivali do sada to potvrđuju. Obratio sam se i centrali za stručno mišljenje ali sam dobio odgovor da to sam rešim sa njim. Hvala na pažnji i nadam se da se ovakvi slučajevi neće ponoviti obostrano.

Odeća | Muška > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručih trenerku veličine XXL, što na istoj i piše, medjutim ne odgovara ni XL originalnoj veličini. Nije hteo da je primi nazad, odnosno da mi vrati novac.
Postovani Vladislave,sto se tice nase strane ispostavni ste maximalno.Kao prvo, opis oglasa je ispostovan poslato je to sto ste i videli na oglasu.Kao drugo,ispostovani dogovor je bio,poslato vam je korektno zeljena porudzbina (Lacoste XXL Velicina trenerice) Kao i sto pise na etiketi.To sto vama ne odgovara velicina ,i to sto je slim fit model to nas problem nije.Dakle mi smo vama izasli u susret,rekavsi da cemo vam zameniti za drugi siri model XXL ,vama je problem bio da placate dalju postarinu uslovivsi me da placam ja vasu postarinu, sto sa vase strane nije korektno.NOVAC NE VRACAMO NIKOME,I POSTARINU NE PLACAMO NIKOME, OSIM AKO U DOGOVORU STOJI DA SE NOVAC POVRATI I POSTARINA PLACA.HVALA VAM NA KUPOVINI,SRDACAN POZDRAV :)

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio na vreme, a decko ispalio bez blama! Pa cak ni da se udostoji da odgovori na poruku kupcu koji ga ceka 8 dana! Truba prica, truba lik! Zato i 3 NE od mene!

Odeća | Muška > Majice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

poslato na pogresnu adresu.
kao prvo ako si imao bilo kakve problemi sa posiljkom trebao si me kon. pa da ja resim taj problem ili placam penal vracanje poste ... , OPIS IZ OGLASE KAZES NIJE TACAN ja necu da mnogo tu sta da se pravdam ili ubedjujem sa tebe ali MOLIM SVE MUSTERIJE KOJE SU KUPILI MAJCU PHILIPP PLEIN SA MARIHUANU DA DAJU AKO JE MOGUCE NEKAKO KOM.SVOJ DA KAZU DALI JE 100% ISTA ILI NIJE, ja licno imam puno poruke da su svi zadovoljni sa tu majcu sto se tice izg. a i kval. kao i sa druge moje ogl. jel si mi poslao podatke tvoje na wacap BEOGRAD PETLOVO BRDO JAGODINSKA 11 SA MOB 0603101141 AKO MI NE VERUJES EVO JA IMAM NA WACAp tu poruku kako ti nije sramota da na pitanje KOMUNIKACIJA NIJE BILA DOBRA mislim neka ti je samo na savet jer sam te zvao ja licno par puta i poruke sam ti poslao a ti kazes da nije bila kom. dobra E DRAGI MUSTERIJE KADA BI MI PRODAVCI MOGLI NEKAKO UKAZATI NASE DOKAZE UBACITI NEKAKO PRIZNANICU GDE SMO POSLALI PA TEK ONDA OCENITI DALI SMO BILI FER DOBRO POSLOVALI ILI NISMO ....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.