M.08.88

Vlasotince

Član od: 29.01.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Oprema za poslovanje > Odeća i obuća za rad

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Katastrofa prodavac, ne preporučuje saradnju, čim je stavljen oglas poručio sam pantalone i čekam da mi stignu 7 dana, kad posle ispadne da ih je prodao drugom. Užas! !!
Cena mi nije odgovarala koju je ponudio ovaj član,zato i nisam poslao. Ne razumem kako može da mi da negativnu ocenu zbog toga. Uopšte nije to u redu. Molim administratore da to reše nekako.

Nega i lična higijena > Ostali aparati i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prošlo je sigurno mesec dana od kako smo kupili apart od ovog člana, aparat je dosta skup i uz njega se dobija adekvatan neseser za čuvanje, kao i garancija u slučaju kvara koji su bili dogovor pre kupovine. Aparat smo dobili, ali ne račun, garanciju i neseser. Uz razna obećanja kako će poslati, pa kako su predali bexu ali su izgubili papirić, pa stiže sutra, sutra i sutra. .. ni dan danas mi taj ostatak porudžbine nismo dobili. Aparat je ispravan i radi lepo, ali dokaz o starosti (garanciju) i neseser za čuvanje nismo dobili, što nije kako treba jer je bio dogovor.

Automobili | Oprema > Styling i tuning

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clanu je poslata narucena traka, preko bexa posto je postexpress u strajku u tom trenutku bio i clan je bio upoznat sa time . Posle par dana bex nam javlja da je paket pod vracanjem, razlog kupac se ne javlja. Nakon sto smo se culi sa kupcem koji tvrdi da zna kurira a da mu paket niko nije dostavio, nije bio problem da zovemo bex koji opet tvrde pa paket je proban dva puta da se dostavi. Na sve to kupac nema komentar, vec na nasu molbu da ako vec zna kurira po njegovim recima, neka ga pozove i preuzme paket. Posto se to naravno nije desilo evo i lepa negativna ocena, pa da i drugi ljudi znaju sa kime imaju posla. Naravno na poslate poruke na kp covek procita ali nema sta da odgovori. Ne kazem da se ovo nije pre desavalo, ali barem kupci preuzmu pakete ako vec to toga i dodje. STATUS POSILJKE: Informacije o posiljci broj: 195367511 Posiljka je predvidjena za vracanje posiljaocu Vreme prijave posiljke: 13.12.2019. (14:09) Datum preuzimanja: 13.12.2019. Datum dostave: 18.12.2019. Predvidjeno vreme za preuzimanje i dostavu od 08:00 do 16:00h. Napomena: Razlog povrata posiljke, 18.12.2019. (11:32) 11:36h Vratio nam se paket 11:36h Poštovani, dostava za ovu pošiljku je pokušana 2 puta i kurir nije mogao da dobije primaoca, te je prema proceduri urađen povrat Ko je zeljan da baci 300 dinara postarine, slobodno neka salje clanu
Mene uopste kurir nije zvao. Neka dokazu da su zvali i ja cu preuzeti paket. Ako sam porucio paket naravno da bih uzeo. A to sto ste mi dali negativnu ocenu nema problema.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poruceni gore navedeni telefon, nije stigao ispravan, odnosno ne odgovara opisu oglasa, gde je prodavac napisao da nema nikakvu gresku. ! Telefon ima softversku gresku, gde se tastatura nazire u pozadini, i koju nije moguce iskljuciti. Prodavac nije ispao fer i korektan. NE PREPORUCUJEM NIKAKVU SARADNJU SA OVIM PRODAVCEM ! !!
Ja vama nisam prodao ovaj telefon da bi ste mi dali negativnu ocenu! Ja imam dokaze da sam vam poslao ispravan telefon 1000%. Nemam vremena sa vama da se ubedjujem. Moje ocene govore o meni kakav sam prodavac i kupac. Tako da mi ta negativna ocena nista ne znaci. Vama mozda znaci. Zamolicu administratore da uklone tu ocenu. Pozdrav vama i svako dobro.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.