M K BMW

Niš

Član od: 07.01.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Police

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jedna od neodgovornih osoba, ne javlja se na telefon i ne odgovara na poruke, nije ispostovao dogovoreno vreme oko preuzimanja paketa!

Automobili | Delovi i alati > Auto | Ključevi i brave

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin nije preuzeo posiljku, posiljka nakon mesec dana setanja po posti vracena. Krajnje nekorektno.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Enterijer

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavajte ovog clana, paket sest dana ceka u kurirskoj sluzbi da ga preuzme i naravno ga ne primi i paket se vrati posiljaocu

Automobili | Oprema > Navigacije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Navigacije su prodavane kao neprobane i netestirane, a u stvari su oštećene i nekompletne što je velika razlika. Nedostaju tasteri za uključivanje, šrafovi, prekidači, na nekima je polomljeno kućište i na jednoj LCD. Šta tu ima da se testira, golim okom laik vidi da je neupotrebljivo? Odmah sam kontaktirao prodavca, koji odbija da mu vratim robu (poštarina na moj teret) pod izgovorom da sam ja za kratko vreme poskidao delove i sad hoću da mu vratim. Ponudio je kompenzaciju 1000 dinara, iako su navigacije plaćene 5000. Sve vreme tvrdi kako je pošten i korektan, ali prema meni nije bio.
Zao mi je sto je gospodin nezadovoljan, prodao sam mu 20 navigacija za 5000 dinara, mozda na par njih nedostaje to dugme za paljenje o kome on prica, ali ni u to nisam siguran, receno mu je da je netestirano sto se moze videti i na oglasu i po porukama koje ce kp tim razmotriti i odluciti o ovoj nepravednoj oceni, jer je ocigledno da se pokajao ali smatram da sam ja ispao maksimalno korektan kao sto sam vec naveo to ce odluciti iz KP tima. Ocigledno da je ocikivao nove navigacije ali postoje slike na kojima se detaljno sve vidi, ostalih 140 ocena govori sve o meni kao prodavcu ali na zalost bice i ljudi koji ce uvek imati nerealna ocekivanja. Sve najbolje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.