M M

Ruma

Član od: 01.07.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek je na slikama stavio patike koje su takoreci nove, a poslao mi patike koje se raspadaju, kao ni broj koji ne odgovara, pisalo je da su 45, a zapravao su 45.5. Prethodno sam ga pitao da li su patike zaista u tom stanju kao na slikama, na sta je odgovorio da jesu, a poslao je nesto sto je u stvarno odvratnom stanju najblaze da se izrazim. Ne preporucaujem nikakav vid saradnje sa ovim clanom.
Tuzno je i zalosno da neko ko je napravio nalog pre par dana sebi da za pravo da ukalja nekoga ko je ovde 11 godina bez negativne ocene.Covek je dobio sta je porucio,ako mu se nije svideo model,to vec nije do mene.Mada je opet mogao da se javi kao covek,vratio bih mu pare,nikakav problem.Ali tolika doza bezobrazluka dati nekome negativnu samo eto jer tako pravila dozvoljavaju,zalosno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.