M.Petrovic

Niš

Član od: 24.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Duksevi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Još početkom nedelje dao sam ovom članu broj žiro računa da mi uplati novac za duks po gotovo duplo manjoj ceni od ponudjene kako bi poštarina bila manja. Naravno nije uplatio novac. Vozio me je nekoliko dana, sutra ću, u Bugarskoj sam, da bi na kraju odustao od kupovine. Ono najbitnije je da sam imao ponudu da prodam duks po ceni sa sajta, nisam ga prodao jer je duks obećan ovom članu koji je izigrao obećanje i moju dobru volju. Ide negativna zbog bahatosti, nerazumevanja i nadasve neodgovornosti, da me je bar obavestio da je odustao od kupovine. Dakle izgubljena dobit se kažnjava, ovde negativnom ocenom.
Brže bolje negativna ocena, fizički je bilo neizvodljivo, bio sam van Srb. ako sam trebao da se vratim dan ranije onda ok, da ne patetišem da se auto pokvario i ne želim da se pravdam itd. Ni najmanje nisam mislio na duks sa takvom problematikom..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.