M&S

Beograd

Član od: 29.08.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Xiaomi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Doneo mi telefon sa linijom preko ekrana. Redmi 8. Nuliran IMEI. To je protivzakonito. Eto gospodo i ti ptico naći ću te ja
Videli smo se licno, sve si video u datom trenutku. Kakav nulovani imei prijatelju pa ne bi mogao da pricam sa njega da nema imei a i odma smo ga probali ispred zgrade. To sto si nesto posle spetljao to nije moj problem. Neosnovana ocena. I liniju na ekranu si JAKO dobro video!

Mobilni telefoni > Xiaomi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet prodaje plaćen unapred. Moja greška što nisam gledao ocene ovog korisnika. Dogovorimo se da bude poslat narednog radnog dana. U međuvremenu me prodavac kontaktira da kaže kako je oglas bio uslužan I da prosledi moj telefon vlasniku predmeta, kom treba da lažem da čekam predmet za plaćanje pouzećem, jer je novac već potrošen. Sve to dok slavim slavu, a predmet i dalje nije poslat. Bio sam razuman, slagao, učinio mu uslugu. Da bi kupio vreme, šalje mi predmet 3 dana kasnije, ali ono što je stiglo nije se poklapalo opisu sa oglasa. Oglas je rekao da ekran ima liniju koja se na slici vidi kao ogrebotina, manja, ali je zapravo sakrivena druga, mnogo veća linija napuklog stakla LCDa. Bivam blokiran, bez mogućnosti dovovora povrata novca i predmeta. Veoma neprijatno iskustvo.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor je bio da se nadjemo kod pumpe u 13:00 covek se ne javlja niti odgovara na poruke na kp. Jos sam mu smanji cenu za telefon koji prodajem samsung s5 na 2500 za koji je rekao da mu treba za delove, ja sam nazalost verovao coveku da se nadjemo i ako sam pregledao njegive negativne ocene za istu stvar koja se upravo desila, ne odazivanje na pozive/poruke, ne ispostovan dogovor nalaska za kupoprodaju.0/10 ne savetujem saradnju sa gospodinom.
Vi mislite da sam ja non-stop na KP? Ovo je neosnovana negativna i smatram da je clan ne strpljiv i verovatno ocekuje da kada je on online da sam i ja. Nisam ni potvrdio nista jer kao sto rekoh nisam ni stigao i vidim da je covek poslao poruku i potom njegovu neopravdanu negativnu ocenu

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Jedina dobra stvar promenio opis oglasa i spustio cenu. Sa Banjice idem do Zemuna da nije proverio u kakvom je stanju telefon. Mogao je da mi posalje poruku da ne dolazim. Za godinu dana cetiri negativne ocene, mnogo.
Zasta ova negativna zato sto si otisao kuci bez telefona? Lepo sam ti rekao kad si dosao da je potamneo posle restarta, odkud znam sta je bilo, zato sam i promenio oglas i spustio cenu jer se to desilo. Ova negativna nije opravdana !

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Razna oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik, je narucio robu gde je rekao da nestize taj dan, a posle se nije javljao. Za sve buduce, ako ne mozete stici da podignete nemojte narucivati, trosite necije vreme i novac.
Coveku sam NAPOMENUO da cu mu javiti kad mogu, i rekao da ne mogu doci taj dan po lampu. Nista dalje nisam pisao, odgovor je bio da sutra rade do 14h i da ako se ne javim smatraju da sam odustao.

TV i Video > TV | Oprema i delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

07.04. kontaktira me za kupovinu neispravnog tv-a, dogovorena kupoprodaja, 08.04. saljem tv u jedan a postolje i daljinac u drugi paket zbog nemogucnosti spajanja, saljem sliku na viber, posto nema telefon saljem mu PE broj na KP. 09.04. u 17 h odbio da uzme paket sto je postar napisao na paketu i potpisao. 10.04. pitam da li je stigo paket kaze da se cuo sa postarom i da ce sutra ici da podigne. gasi broj i nedostupan je sto je posta zabelezila i pecatirala na paketu. 18.04. stize mi manji paket sa duplom postarinom i ja placam. 20.04. stize i tv sa postarinom ka doticnom jer je povratni put posta refundirala jer je odbijeno preuzimanje i postarina iznosi dvostruko vise nego vrednost paketa. 22.04. pusta mi poruku na KP da je zaboravio zbog selidbe da uzme posiljku i da nema ni onaj broj vise i kao ici ce sutra da uzme a tv kod mene. Za sve ovo postoji pisani dokaz. I ja jos potrazim da mi plati sve to post netom a odgovor je bio nemoguce da je tolika postarina  posaljite mi link da vidim. znaci njima je to opusteno da rade. Ovo sam napisao da se neko ne nadje u istoj situaciji i bespotrebno placa postarine u dva smera.

Mobilni telefoni > HTC

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost nije doslo do saradnje , narucio je navedeni telefon od mene 23.03 jos sam mu spustio cenu , rekao mi je da ce da uplati tek u utorak tjst 26 , cekao sam i do 16h jer poste preuzimaju posiljke za slanje do 16h za dalje slanje. Rekao mi je da ne moze da mi uplati jer mu nije uplacen novac navodno zbog nekih njegovih 13 neisporucenih posiljki koje su zadrzane u posti zbog strajka i da ce da mi uplati cim mu legne novac. Rekao sam mu da se cujemo posle strajka , strajkovi su prosli , poste su pocele da rade , pitam ga sta se desava sa postom jer dogovor je bio da se cujemo posle strajka. Na njegov broj iz oglasa zvoni niko se ne javlja , drugi broj koji mi je dao kad mu posaljem posiljku ne zvoni , te mi je kasnije javio da je tek video da je pogresio dva zadnja broja. Trazio sam prethodno da nema neki povezan broj na viber da mu tu posaljem poruku reko verovatno ima neke obaveze pa ne moze na KP da se javi . Medjutim mi se javio na Kupujem prodajem poruke i napise mi sledecu poruku , citiram "Drug izvini sto si cekao ovoliko na odgovor, jesu konacno su poceli da rade cekam da nesto legne : )" Dao sam mu rok do Cetvrka da mi uplati dakle 4.4.2019 on mi se danas javio i napisao sledecu poruku , citiram " Drug oceni me losom ocenom, jbg ne mogu iskombinujem da ti uplatim koci me sto cuda. " . Pitao sam ga zasto ? Odgovorio mi je sledece, citiram " Previse izdataka. Nije sve ispalo kako treba, dugovi se skupili, a prili se razvukli i eto desio ne Fail. .. " Dakle telefon sam mu rezervisao od 23.03 2019 do 03.04.2019 , eventualno izgubio prave kupce jer sam se vec dogovorio sa njim sve i da cekam uplatu , da bi on na kraju tako reci odustao i kome sve to na steti ? Naravno , meni , jos sam mu upakovao posiljku 26.06 spremnu za slanje jer je tad trebao da mi uplati novac po dogovoru koji smo postigli i dobro obezbedio posiljku jakim stiropolom da se u transportu slucajno ne bi ostetio ekran. Eto koliko je ovaj clan neozbiljan ! Ne preporucujem Nikako saradnju! !
Al ga napisa kao na sudu za visi kriminal. Opusteno sticice i tebe nekad ovaka muka pa ces nesto da "ne ispostujes" a onda ces videti koliko je los trip kad te neko ovako ukanali. Nema veze ljudi smo. Neko je tolerantan a neko daje negativnu za ovo ;)

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jako neozbiljno. Dogovor nije ispoštovan. Obrazloženje smešno. Upozorenje za ostale.
Svakome se u zivotu moze desiti da zaboravinesto sto je dogovoreno par dana unapred. Ako je to razlog za negativnu onda ok.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.