M.Vasic

Smederevo

Član od: 21.08.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi uvalio neispravan tablet, poslao kabal od punjaca osecen i nece da mi vrati pare. Moj savet nista sa ovim clanom.
Saljem mu video snimak na kome se vidi kako pakujem ispravan tablet i kabl i punjacuvek snimam kad nekome nesto saljem za svaki slucaj. covek nece ni da pogleda pa da razgovaramo kao ljudi nego me tovari i psuje najgorim recima na Viberu imam 60 godina star sam i bolestan covek i nemam zivaca da se psujem sa nepristojnim likovima. Od 3 crvene necu kucu da sazidam. idite na youtube i kucajte: Stark za Bojanaili linkhttps://www.youtube.com/watch?v=dkSjeen0f2g pogledajte pa sudite.. inace bio sam spreman da Bojanu telegrafisem pare ali posto me je poducio lepotama srpskog jezika naglo sam izgubio volju. Bojane kad se sledeci put budes u zivotu igrao sudije i da ocenjujes druge ljude barem saslusaj sta optuzeni ima da kaze, mozda je i u pravu mozda ne.pristojno je bar da saslusas.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

u opisu je napisao da je tablet kao nov i da uz garanciju poseduje i fiskalni racun. Fiskalni nema a jos gore je sto je tablet pukao po desnoj strani. Ne prihvata vracanje. Moja preporuka ne kupujte nista od Milenka.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.