M123

Varvarin

Član od: 25.01.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je pokvarenu maticnu, majstor mi je pogledao. Kada sam mu rekao da je pokvarena nije se slozio da primi paket pouzecem nego da licno idem u njegov grad. Posto alternative nije hteo da prihvati ja sam odlucio da idem. Kada sam hteo da ga kontaktiram bio sam vec blokiran. Svaka kupovina kod njega je veliki rizik.
Sve moje stvari prvo testiram I onda stavim na prodaju,, ovaj momak ili je sprzio maticnu ili je imao istu ovakvu pa je hteo samo da zameni,, I pre nego sto Sam mu poslao plocu odmah je pitao a sta ako ploca ne radi, I to nekoliko puta,,znaci isao je vec na tu kartu samo je hteo da vidi kako cu reagovati,,a u ostalom mozete pogledati moje komentare I zadovoljne kupce pa sami procenite,, da li ja lazem ili lik koji ima jednu pozitivnu ocenu kao kupac
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.