Maestro

Beograd

Član od: 01.07.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Gejmerska oprema

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Napisao je da je potpuno ispravan nudio mi i snimak na misu koj mi je prodao je otisao senzor i kada ga ne diras pointer ide sam na dole tako da on radi ali ne ispravno na cast nek mu je 4000
Neosnovana ocena, imam video snimak toga dana da sve radi odlično.Scroll ne crkava preko noći.Dovoljno je da ga kupac igrajući igrice u besu udari i sve zezne da ne upotrebim drugi termin. A svakako je mogao je prvo da mi se javi porukom da mu vratim novce, on meni miš, što nije.Napisao je da je nezadovoljan i eto ocene. Nije ljudski. Bilo bi lepo od KP administracije da mi se ukloni ova ocena, jer nije zaslužena.Da sam ja rekao da neću da vratim novac pa okej, da je kupac na taj način oštećen a to se nije desilo i stvarno mislim da nije u redu ova ocena.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.