Maestro10

Požarevac

Član od: 11.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Cipele

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Posto mi ne odgovarate na poziv, sms i na poruke preko kupujem prodajem imate rok do sutra u 12h da mi se javite da resimo problem, ako se ne javite sledi negativna ocena, zbog losih podataka oko cipela, ne javljanja na telefon, ne odgovaranja na sms itd, ne preporucujem saradnju sa gospodinom iz gore navedenih razloga, bacio sam 1800 din ali nauk za ubuduce i paznja!
prijatelju kao prvo ja sam tebi izmerio duzinu gazista cipela i javio u poruci sto moze i da se proveri u porukama na kp,kao drugo ja ni neznam koji broj vi nosite da bih vas prevario za velicinu,jos sam i skinuo cenu sa 1700 na 1400 din i ispostovao te kako si me pitao a tebi se izgleda ne svidjaju cipele pa hoces da ih vratis....

Odeća | Muška > Džins

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi Jeans rekao mi je da su broj 32 ali kad sam gledao etiketu tu pise broj 30 i sad ne hoce i da im vrati pare ja mislim to nije fer i za to ovako ocenim ja - 10
Prodao sam coveku nove farmerke,broj 32,a to sto se njemu mozda nisu svidele kad su stigle,to je njegov problem. BROJ SU 32! I ne znam kako samo vama fali,i kako samo prema vama nisam bio fer,kad vidite koliko pozitivnih ocena imam. MOLIM KP TIM DA OBRISE ILI UGASI OVAKVE PROFILE I KORISNIKE! HVALA UNAPRED.

Mobilni telefoni > Sony Ericsson

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

telefon prodat sa neispravnom kamerom, iako je garantovao za sigurnost prodavac nije uvažio reklamaciju pod izgovorom da je prodavao telefon koji nije njegov već od njegovog brata što je inače po pravilima sajta strogo zabranjeno-izbegavati ovog prodavca!
Telefon je prodat u ispravnom stanju i bez mane,a to sto ste vi imali u oglasima jos jedan c905,i kad sam vam ja prodao ovaj vi ste vas telefon skinuli iz oglasa i ko zna sta radili sa oba telefona,ili ste ih prepakovali ili hteli da vratite taj vas pod izgovorom da je moj 'pokvaren' to je vasa stvar. Mislim da moje pozitivne ocene sve govore i da su svi kupci bili i vise nego zadovoljni,tako da. Molim tim KP da blokira ili zabrani na sajtu ovakve osobe i profile. Hvala unapred!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.