Magi

Beograd

Član od: 24.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitare | Akustične Western

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Istina je da sam sam gledao gitaru, ali nisam cuo da krcka, jer smo se razmenjivali napolju ("Izvinite, guzva mi je u stanu, ja sam podstanar, sto se niste javili ranije - iako smo se ceo dan dogovarali kad i gde da se nadjemo), i nisam cuo da potovi krce jer nisam imao gde da je ukljucim. U oglasu je pisalo (citiram) - "Fender Stratacoustic DELUXE. . . u odlicnom stnaju! " - sto, priznacete, ne odgovara istini. Uz sve ovo i pragovi su za menjanje, ali to sam video i bio sam OK sa tim da nesto mora da se ulozi. .. Predlozio sam da vrati pare, vise u nadi nego u ocekivanju, na sta je odgovorio: "a sto se tice gitare, nista ne krci, vrat je kao puska i ne mrda, ne znam sta krcka zaista, kod mene nista nije krckalo i sve je radilo" - tako da ispada da sam ja pokvario potove od sinoc do jutros kad sam je prvi put ukljucio u pojacalo. Jos jednom kazem - sam sam upao u zamku - ovo pisem da se jos neko ne prevari. .. Ovaj korisnik, Magi, je do sada na KP bio Igor, Spaske. .. pazite se.
Hvala na negativnoj oceni u svakom slucaju...lazi i bespotrebno preterano osudjivanje, jer je ovo profil moje zene koji koristimo oboje, nikada na njemu nisam bio Spaske jer imam svoj profil a ''IGOR'' tek nisam bio i ne znam o cemu ovaj covek prica uopste, vezano za profil na KP!!Sto se gitare tice, DA u perfektno ocuvanom stanju kao i vecina polovnih gitara koje sam prodao ili kupio za zivota, apsolutno joj nista nije falilo, dosao, probao, video, znas gde sam i ko sam i gde zivim, ja nemam cega da se stidim a tebe bi trebalo da bude sramota...Jos nesto nigde nisam, naveo u oglasu da vracam pare od kupovine kako se kome prohte, pogotovu kada su vec potrosene, ali kada je u pitanju COVEK odna je svaki dogovor moguc...pozdrav i hvala jos jednom!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.