MaherSrb

Beograd | Novi Bg.

Član od: 12.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Hard diskovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek se dogovorio uveče za ujutru da mu dostavim hard disk i sutradan kad sam poslao caleta da mu odnese i preda hard on mi je rekao da navodno njegov brat neće da kupi uz izgovor da ide za beograd. Koliko se ja sećam ja se nisam dogovarao sa njegovim bratom koga pritom nije pomenuo do danas kad je trebalo da preuzme predmet . Nije ok zato jer smo se sve lepo dogovorili i poslao sam caleta da mu odnese čovek je napravio troškove a on mi prica kako mu navodno brat ide za beograd
Bezite od njega. Dogovorili smo se da kupim hard od njega, na oglasu nema slike o proveri hard diska u hdd sentinelu. Ujutru je trebao da se javi kad i gde da se nadjemo. Naravno nije se javio, sto znaci da nije ispostovao DOGOVOR i to je bilo dovoljno da odustanem od kupovine. Javio se tek popodne, sto nikako nije UJUTRU. Prica o nekavom trosku NIJE U REDU, jer sam i ja bio u gradu sve do 14h, ali to je moj trosak i njemu nista ne prebacujem. Tako se ne radi posao. A to da li bih ja uzeo hard ili brat nema veze, jer da se javio kad je rekao hard bi bio kupljen. Zato cu ga uzeti u Beogradu od ljudi sa kojima sam vec saradjivao i koji kada kazu da se javljaju u odredjeno vreme, zbog dogovora o adresi gde se nalazimo, to i urade. Zato druze, ne znas da poslujes i nemoj da dajes negativne ocene za ono sto sam nisi ispostovao. Inace, nasa konverzacija preko poruka na KP je najbolji dokaz. Pozdrav "druze" ?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.