Maja Subasic

Beograd

Član od: 16.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Svaka reč je suvišna, ovog člana zaobilaziti u širokom luku. Naime, mislio sam da sam dogovorio sa članom zamenu telefona, i dogovorili smo vreme zamene, dok je ostalo da se čujemo samo oko lokacije. Pošto sam se javio po dogovoru na KP, dotična nije želela da pročita poruke (pisalo je da je na mreži ali nije želela da otvori poruku). Nakon toga sam pokušao da je kontaktiram na broj telefona koji je ostavila, medjutim nije se javila. Poslao sam joj SMS na koji mi je odgovorila da je imala smrtni slučaj i da ne može da odradi zamenu. Pošto sam sumnjao u njene reči, očigledno opravdano, sa drugog naloga sam joj pustio poruku za uredjaj koji je trebalo da zamenimo, i gle čuda, uredjaj je dostupan i može odmah da se preuzme. Samo da ostali članovi vide o kakvoj osobi se radi, koja je i više nego očigledno slagala da ima smrtni slučaj u porodici, i time ispalila za dogovor koji je sama inicirala. Naka svima ovo bude za nauk, i neka ovo bude upozorenje ostalim članovima ako se odluče za trgovinu sa dotičnom.
Dovoljno je ispostovano sa moje strane sto sam na vreme javila da odustajem o razlozima ne zelim jer ovo apsolutno nije mesto za to. Znaci ja nikog nisam ispalila ili dovela u situaciju da me negde ceka. Na vreme sam se oglasila i rekla da necu doci. Ovaj nalog za pretragu,kupovinu i prodaju koriste jos dve osobe pored mene a zasigurno vam nisam odgovarala na poruku ovde. Ne znam zasto ste toliko uvredjeni javljeno vam je 10 sati ranije da odustajem. Sto se ocene tice ne dotice me.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.